Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

a.y.k.m

a.y.k.m

Üye
teşekkür ederim

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saolasınızz

SAINT1

SAINT1

Üye
:oke:

cenaks

Üye
bu oyunları rar dan jar a naıl cevirip samsung star ıma yükleyip oynayabilirim

ardua

ardua

Üye
ya kardaş çook saol acaip işime yaradı ben hotmail ayarları ararken googleda bi baktım maxicep çıktı ben de üye olduğum için girdim ve burayı buldum ancak birşi sorcam youtube yasaklıya hani bolt browserla gösteriyormu yoksa ayar gereklimi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ya kardaş çook saol acaip işime yaradı ben hotmail ayarları ararken googleda bi baktım maxicep çıktı ben de üye olduğum için girdim ve burayı buldum ancak birşi sorcam youtube yasaklıya hani bolt browserla gösteriyormu yoksa ayar gereklimi
imzamda resimli anlatım var oraya bir bak

SAINT1

SAINT1

Üye
bu oyunları rar dan jar a naıl cevirip samsung star ıma yükleyip oynayabilirim
rar'dan jar'a çevirme die bişey yok.
Rar olan dosyaya bilgisayarda sağ tıkla buraya çıkar de zaten o bulunduğu yere çıkaracak dosyayı sen oradan yükleyeceğin dosyanın jar olanını at telefona o kadar.

pabloangel

Üye
çok güzel bi paylaşım

sene1983

Üye
kardeş, konu için teşekkürler yalnız bir şey soracağım.

konuda yazmışsın. bu resimleri telefona yükle, ayalar, ekran, resmi seçip ayarlaya tıkla demişsin. ben bu ayarlaya tıklasam da masaüstünde ufak olarak kalıyor resim. bunu nasıl düzeltebilirim?

not: telefon lindy

meyraaaaa

meyraaaaa

Üye
konu süper olmuş ve süper anlatmışsın sağol çok işime yaradı emeğine sağlık

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
lindyde oluyor cunku star ıcın yaptım resımleri..

resımlerı paıntte aç.. bıde lındy duvar kagıdı ac karsılastır eksıklerı buyut kucult kendın..

ve herkese ÇOK TESEKKURLER...

--------------- Ekleme ---------------

imzamda resimli anlatım var oraya bir bak

size ö.m attım lutfen bıre bakabilirmisiniz

eslteacher

Üye
mükemmel bi paylaşım..tşk

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

SAINT1

SAINT1

Üye
:oke: waaay üst konu olduk hade bakalım.
konu bunu çoktan haketmişti.

ludacro

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

irfan1801

Üye
Kardeşim eline emegine saglık eyvallah

meyraaaaa

meyraaaaa

Üye
ya bişey sorcam ben iphone unlock ı telime kurdum ama sadece girdiğimde kilit açılıyo okadar bunu teLİn kendi kiLidi haline getirebiliyomuyuz?
şimdiden teşekkürLer :)

evrossss3363

Üye
buldum :) tşk süpermiş eline sağlık

tayyfunn82

Üye
rar.dan çıkarmak ne demek??? yardımcı olur muunuz??*? bilgisayara indirdim.... tel gönderdim.. desteklenmeyen içerik dedi..... bu kadar kolaysa ben nasıl yapamadım.... kafayı yicem....

--------------- Ekleme ---------------

bişey sorucam ve cvp verirsen sevinirim... tel yükledik.... vord dosyasıyla birlikte aç gibi bişey çıkıyor.... nasıl tel atıcam...direkt attım... desteklenmeyen içerik dedi..... yardım edersen sevinirm...

fbsenaa123

fbsenaa123

Üye
Arkadaşlar! Samsung Star Wifi'de modeme baglanamıyorum.ama şöyle bişi var başka modeme baglanıyorum evdekine baglanamıyorum.baglanmaya çalıştıgımda ''Onay Başarısız'' Diyoo:) Lütfen Yardımm!!! :D

Üst Alt