Facebook inci sözlük tarafından hacklendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Facebook inci sözlük tarafından hacklendi
merhaba abilerim facebook inci sözlük tarafından hacklendi yeni hesap kayıpları doğum günlerinde insanların hesaplarını silme trojanlı linkler bu adama ait.
bana uğradı bi ara bana bir link verdi linux ta girdim gelen dosya trojan ve pc kontrol etmeye fln yarıyo dikkat ederseniz girmeyin böle şeylere .aman dikkat

adam bazı açıklar vermiş ip gibi mesela

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:D yok arkadaşlar trojen falan değil. İncinin yaptığı şey sadece kelimeleri değiştirmek
Facebook bildiğiniz gibi bir çok dil kullanan bir site. Kullanılan dili en iyiye ulaştırmak adına facebooka kelime önerisi yapabiliyosunuz. Mesela ''şikayet et'' kelimesine 2000 kişi bunun aslı ''de get yalan dünya'' diye öneride bulunsa face bunu de get yalan dünya ile sorgusuz sualsiz değiştiriyor.
İncinin üyeleri yine organize bir şekilde hareket ederek, facebooktaki bazı kelimeleri küfürlü kelimelerde değiştirmeyi başardılar. Lakin bu olay 2 haftayı geçkin zaman önce gerçekleşti. Facebook küfürlü kelimeleri değiştirdi, dil geliştirme özelliğinide türkiyede kullanıma kapadı.

Sizin trojenli linklerinize dosyalarınıza gelince, bu tür virüsleri üyesi olduğunuz gruplara, sayfalara borçlusunuz arkadaşlar. Masumca görünen eğlenceli video paylaşan bir sayfaya çok kolay biçimde virüs enjekte edilebilir. Güvenmediğiniz sayfalara veya gruplara üye olmayınız.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Maxicep varken ...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Allah razı olsun kardeş,Emeğe saygı:ehe

Paranoya

Paranoya

Üye
Vay be o zaman benim hesapta bu yüzden kapatılmış olabilir . Ben görmedim ama belki profilime küfür falan yazıldı :hmmm

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
inci sözlüğe bi sürü grup acılmıs:kop:herkesı sövüyo

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kardeşim bari bu signed olsun :bann:

Lacrymosa

Üye
İncisözlük ve içindekilerden nefret ediyorum. Yaptıkları rezilliklere bak. Utanın utanın. Ahlaksızlar.

Metin MF

Metin MF

Üye
This topic is horted by Metin.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
2010 yılında konuyu hortlattınız yaa :vur

spy ghost

spy ghost

Üye
burası gereksiz üyelerin birkaç konu dışında bağımsız olduğu yer yani :ehe hort deneme 3

Revengeful

Emekli Yönetici
Etiketler fenaydı.. sildim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt