Bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kademli

Üye
    Konu Sahibi
Bakarmısınız
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim silmeyin doğru yere taşıyın
Merhaba arkadaşlar FerreT isimli arkadaşımız yeni bir hack konusu yayınladı denedim ve system,private gibi klasörler x-plore da gözüktü...Ama private klasörü gözükse de giremiyorum.Boş gözükyor hem C: de hem E: de . bilgisayardan depoloma modunda iken E: de Private ye girebiliyorum içi dolu ...Ama telefonda boş gözüküyorlar bir bilgin varsa ne mutlu bana ...Bekliyorum... Telefonum 5800 s60v5

haltie

haltie

Üye
telefonuna xplore yükle orda gizli doyalar ve sistem dosyalrını gösteri işaretlersen görürsün.

kademli

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım iyi oku ve yaptığım site reklamını söyle ben burdan yardım istiyorum giremiyorum diyorum site reklamı yaptığım yok X-Plore diyoesan dosya yöneticisi o az bilgin olsun tamammı :off::off:

cabbar100

cabbar100

Üye
Mesajı sana yazmadım kademli senin iyi okuman lazımdı. downer369 adlı reklamcının yazdığı mesaja yanıt vermiştim. Yani iyi okuyamayan sensin ben değil :oke:

kademli

Üye
    Konu Sahibi
telefonuna xplore yükle orda gizli doyalar ve sistem dosyalrını gösteri işaretlersen görürsün.
haltie xplore yüklü ve xplore de Gizli Dosyaları göster seçeneği işaretli 22. sürümü kullanıyorum ama sistem dosyalarını göster ? göremedim bi yardım edermisin

haltie

haltie

Üye
oradaki mesaj başkasının ve reklam yapıyordu onun mesajı silindi:oke:

sana yolu gösteriyorum x-ploreyi aç 0 a bas oradan gizli klasörleri göster de.:)

sakin ol sorun yok:ehe

kademli

Üye
    Konu Sahibi
Mesajı sana yazmadım kademli senin iyi okuman lazımdı. downer369 adlı reklamcının yazdığı mesaja yanıt vermiştim. Yani iyi okuyamayan sensin ben değil :oke:
Baktığımda o kişinin mesajı yoktuı oy üzden dedim:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada telefonum 5800 Tuşlar yok

cabbar100

cabbar100

Üye
Olur öyle :ehe O reklamcıya sinirlendim ben. Alıntı da yapmayınca yanlış anlama oldu galiba kusura bakma :islik

kademli

Üye
    Konu Sahibi
oradaki mesaj başkasının ve reklam yapıyordu onun mesajı silindi:oke:

sana yolu gösteriyorum x-ploreyi aç 0 a bas oradan gizli klasörleri göster de.:)

sakin ol sorun yok:ehe
Gizli klasörleri göster işaretli ama Private dosyası boş gözüküyor giremiyorum.

hem gizli dosyaları göster hemde sistem dosya/klasörleri göster işaretli ama gözükmyor system felan dolu ama private boş gözüküyor...:hmmm

Olur öyle :ehe O reklamcıya sinirlendim ben. Alıntı da yapmayınca yanlış anlama oldu galiba kusura bakma :islik
tamam önemli deil şu sorunumu çözelim yeter bir kaç aydır bunla uğraşıyom:ah

haltie

haltie

Üye
link atarmısın ferretin yeni konusunu o klasörler telefonların hackli değilse gözükmez zaten.

kademli

Üye
    Konu Sahibi
haltie Bu arada ben de Bursa danım nilüfer ilçesinden msn verirmisin ordan görüşeli böyle uzun sürecek

ahmeht2

ahmeht2

Üye
Kardes virus var adam gibi bir virus taramsı yaptır boş gozukmuyecek virussuz olmas yine olmass hard format at:oke:

kademli

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl atacaz o formatı razıyım :D

resim dosyalarım felan gidecekse de bi kaydedeyim onuda soyle

Ordamısınız ? ?

punqermojo

Üye
Arkadaşım iyi oku ve yaptığım site reklamını söyle ben burdan yardım istiyorum giremiyorum diyorum site reklamı yaptığım yok X-Plore diyoesan dosya yöneticisi o az bilgin olsun tamammı :off::off:
adam saten bilgin olm sen yanlış yapmışındır...bunca insan nasıl yapıyor ozmn adama laf söleme

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşım telefonu hacklemen gerek o dosyalar xplorede görünür ama sistem dosyalarına erişimi açmazsan giremezsin boş gibi görünür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt