Gyan bavulunu topladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Gyan bavulunu topladı!
GYAN BAVULUNU TOPLADI!
Tatilini bitirip, Fransa'ya dönen Gyan'ın, eşyalarını toplamaya başladığı öğrenildi

Ganalı yıldız, Fenerbahçe'nin bonservis sorununu çözüp, “gel” demesini bekliyor.
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, “Forvetin merkezine bir oyuncu alacağız” demesi, ardından Başkan Aziz Yıldırım’ın, Galatasaray maçı için Almanya’ya giderken, “Gyan’la ilgileniyoruz. Bonservis sorununu hallettiğimiz anda transferini açıklarız” sözlerini sarfetmesi, bu transferin sonlandırılacağı umutlarını iyice artırdı. İngiltere’nin Tottenham kulübünün devreye girmesi nedeniyle fiyat artırmaya çalışan Rennes’in nazlanması üzerine önerdikleri bonservis bedelini 16 milyon Euro’ya çıkaran Başkan Aziz Yıldırım’ın, Ganalı futbolcunun işini kısa sürede bitirmeye çalıştığı öğrenildi. Karşı cephedeki gelişmeler de, bu işin sonlanmak üzere olduğu yönünde. Dünya Kupası sonrası izne çıkan Asamoah Gyan’ın, tatilini bitirerek Fransa’ya döndüğü belirlendi. Dikkat çeken gelişmeyse, golcü futbolcunun, evindeki ve kulüpteki eşyalarını toplamaya başladığı haberleriydi.
Fransızlar’a mesaj
Fenerbahçe’ye transfer olmayı kafasına koyan Asamoah Gyan’ın, bu tavrıyla kulübü Rennes’in yöneticilerine, “Ben artık Fenerbahçe’de oynamak istiyorum, gitmeme izin verin” mesajı gönderdiği kaydedildi. Yıldız oyuncunun bu talebinin, Fransızlar’ın inadını kırması bekleniyor. Bu arada Nice’de forma giyen Remy’yle ilgilenen Fenerbahçe’nin, hem Rennes’e, “Bakın alternatifimiz hazır” mesajı verdiği hem de bir aksilik durumunda, bu oyuncuyu transfer etme kapısını açık tuttuğu ileri sürüldü.

Fanatik

Lacrymosa

Üye
Kaynağa bak. :kop:

Fanatik "Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım'dır." dese inanmam. Girer resmi web sitemizden bakarım.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
kaynak verde bidaha ordan okurum haberleri

Lacrymosa

Üye
Türkiye'de %100 doğru olan bir yer yok. En az yalan ve saçma haber NTV Spor'da var bence.

haltie

haltie

Üye
ntvsporda fenerbahçenin 14 milyon euroya:oha: çıkardığı dendi teklifi.fenerbahçe bu kadar büyük paralar vermekten vazgeçemeyecek yazık.

Lacrymosa

Üye
ntvsporda fenerbahçenin 14 milyon euroya:oha: çıkardığı dendi teklifi.fenerbahçe bu kadar büyük paralar vermekten vazgeçemeyecek yazık.

Zenginin parası fakirin ağzını yorar hesabı değil mi bu? İstediğimize istediğimiz kadar para veririz. Beşiktaş 10,5 numara süper yıldız dünyaca ünlü futbolcu TABATA'ya bi' dünya para vermedi mi? Önce kendinize...

haltie

haltie

Üye
Zenginin parası fakirin ağzını yorar hesabı değil mi bu? İstediğimize istediğimiz kadar para veririz. Beşiktaş 10,5 numara süper yıldız dünyaca ünlü futbolcu TABATA'ya bi' dünya para vermedi mi? Önce kendinize...

:ehe :ah

tamam fenerbahçe zengin diğerleri fakir :D

ben burda beşiktaşın parasına ne kadar üzülüyorsam fenerbahçenin dışarı çıkan parasınada üzülüyorum hepsi ülkemizin değeridir.

Bu arada Tabata az para alıyor bahsettiğimiz transfer tabatanın yarısı kadar.bunun yanında daha 1 kuruş ödenmedi o transfer için peşin fiyatına taksitli anlıyacağın.:ehe ve para gaziantepe gitti ama del bosque desen anlarım külliyen zarar sen del bosque dersende ben sana daum ve aragones derim uzar gider yani kabul etmek lazım bişeyleri.mantık olarak hepimiz aynıyız.(kulüpler olarak)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt