Bilgisayar güç kaynağı yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar güç kaynağı yardım...

Arkadaşlar Bilgisayar güç kaynağı nın içindeki pervanenin nasıl takılması gerekiyor yardım edin lütfen yardım çıkardım doğru taktığımdan emin olmak istiyorum...:oke:

Perfect!

Üye
nasıl anlatılırki bu büyük ihtimal üzerinde etiket vardır onu içe bakacak şekilde yap
nasıl çıkardın nasıl bilimiyon orası ayrı

LieX

LieX

Üye
Dayı bu anlatılmaz yasanır :) bunu deneye deneye bulursun bence :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Önce üstteki kutunun cıvatalarını sökeceksin ve boş bir demir panel çıkması lazım küçük n şeklinde.Onun altındaki boardda harici 2 ya da 4 tane slim cıvata olacak onları da çıkar.Ondan sonra pervanenin dört köşesinde de ayrı ayrı cıvata vardır onları gevşetip yerine takacaksın tekrar.

Sanırım pervaneyi takmadan toplamışsın. :)

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Önce üstteki kutunun cıvatalarını sökeceksin ve boş bir demir panel çıkması lazım küçük n şeklinde.Onun altındaki boardda harici 2 ya da 4 tane slim cıvata olacak onları da çıkar.Ondan sonra pervanenin dört köşesinde de ayrı ayrı cıvata vardır onları gevşetip yerine takacaksın tekrar.

Sanırım pervaneyi takmadan toplamışsın. :)
Aslinda ben pervanenin ne tarafa hava üfleyeceğini bilmiyorum...Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Güç kaynağının pervanesi içerideki sıcak havayı dışarıya üfler. Buna göre takmalısınız...

Perfect!

Üye
benim dediğim gibi bi etiket yok mu yada bi damga falan genel bişeydir heralde bilmiyor ama

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Pervanenin (varsa) etiket kısmı vardır , işte orası iç tarafa gelecek şekilde takacaksın.

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar ihtiyacım olan bilgiyi Ue-Gazi arkadaşım verdi...

Perfect!

Üye
etiket daha belirleyici o yüzden demiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt