yumurta kabuğu
Üye
Yumruk yedim
merhaba arkadaşlar. evde annecağızım perdeleri yıkamış ve takmak için beni görevlendirdi. perde takmanın zorluğunu çok iyi bildiğimden içimden "lanet olsun" demek geçti. ama ben annemi çok seviyordum ve onun verdiği görevi yerine getirmeliydim. sandalyeyi alır almaz cama doğru yaklaştım. perdeyi elime aldım ve ruletleri teker teker takmaya başladım. birden bire başım döndü düşecek gibi oldum. dengemin bozulmaması için annem, üstünde bulunduğum yorganları tutuyordu. sonra anneme "sıkı tut başım dönüyor" dedim. o ara kapının önünde babam duruyormuş. birdenbire bir espiri patlattı. dünya dönüyor senin başın dönmüş çok mu dedi. 3-5 saniye duraksadım. gülmedim, gülemedim. o kadar itici bir espiri yaptı ki sayesinde bu yaz sıcaklarında serinlemiş olduk. sonra ruletlerden biri koptu. annem bana dışarıya çıkıp rulet almamı söyledi. ben yine hüzünlendim, yıkıldım. bir iş yaparken ikinci işin ortaya çıkması beni çıldırtıyordu. üstümü isteksiz bir şekilde giyindim ve dışarıya çıktım. perdeciye eriştim. rulet verir misin abi dedim. artık heyecan ritmimin günden güne azaldığını hissediyordum. gün geçtikçe kendimle gurur duyuyordum. çünkü konuşurken heyacan durumumda bir azalış vardı. sonra eve dönerken bir tane adam beni durdurdu. benden sigara istedi. ona sigara kullanmadığımı ve sigaranın sağlığımıza zararlı olduğunu söyledim. adam o anda adam suratıma okkalı bir yumruk geçirdi. elmacık kemiğim uğradığı en büyük darbeyle karşı karşıyaydı. ben kendime değil, en çok elmacık kemiğime üzülmüştüm. adı oldukça sempatik geliyor bana. arkadaşlar ne yapmalıyım? elmacık kemiğim çok felaket şişti. şişliği indirmek için neler yapmalıyım? önerilerinizi bekliyorum.

Buz koyabilirsin pr0 arkadaşımızın dediği gibi
o da güzel yiye yie alışırsın....