Knight Online Sizce Oynanmalımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Valla ben hiç sevmiyorum...Oynayana da birşey demiyorum....

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Bence Harika Bir Oyun, İstersen Dene :) Herkes Oynadığına Göre Vardır Bi Cazibesi

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dogru söylüyorsun dostum hiç oynamadım...Ama hiç çekici gelmiyor...Oyun tarzım futbol ve aksiyon...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bence kota derdin yoksa oyna epey eğlenceli ama ben oynamıyorum daha doğrusu oynayamıyorum...Kota derdi var malum....
En son O-Game oynamıştım online türü ama kota derdi olan için bu tür oyunları hiç tavsiye etmem....

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ya o oyun eskide kaldı artık milletin yeni şeyi Metin2 x)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kota sorunum yok ama hiç oynamadım...Madem bu kadar güzelmiş fırsat bulursam denerim...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu oyunun buyuk bir hayran kitlesi var bağımlılık yapan bir oyun olarak biliyorum ama hiç aklım ermedi bu oyuna oynamıyorum

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Türknight öneriyorum bence süper bi oyun arkadaşlarınızla beraber oynana bilecek en iyi oyun.lvl kasma sorunu olmuyo türko da direk savaş aksiyon sıtrateji bi deneyin

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
knight online hayat offline ya duymadınıs mı bu sozu :D

realwarrior

Üye
Knight'ı yüzde yüz oynayın bence süper bi oyun metin2 gibi ezik bi oyun deil her açıdan!:)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Knight mıdır nedir Oyun aşırı saçma ve Herşeyi çok karışık Metin2 de en azından ne yapıcağını biliyosun :oke:

goorcuf

goorcuf

Üye
80 lwl asas satılır itemli 9shelli istanbul içi satılır.70 80 shardları +7 duruyo iletişim için [email protected] cyper

--------------- Ekleme ---------------

metin 2 çocuk oyunu oynamayın knight yada sro warrock oynaın metin 2 e 10000 çeker ler ben çok beğeniyorum

Perfect!

Üye
oynanmamalı

minoo

minoo

Üye
bnce de oynanmamalı..bn de zamanında oynamıştım baya :D
ama zaman kaybından bşka bşey deqil.ve bu oyuna qerçekten para verenler bile var.qözümle qördüm.çocuk okuldan kaçıp nete qidiyo oynamak için.evde de interneti var.annesinden qizli :s

Perfect!

Üye
böyle saçmalıklar olmaması için oynanmamalı işte

Metin MF

Metin MF

Üye
This topic is horted by Metin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt