Ravensoft Battery Extender v1.14.1 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Signed Incl - FoXPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ravensoft Battery Extender v1.14.1 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Signed Incl - FoXPDA
  • Beğen
Tepkiler: asroma7, ismailbahadır, mavikorsan250 ve 24 diğerleri

chimera_tr

chimera_tr

Üye
avg, truva atı buldu ama?

berkan216

Üye
viruss var ewett...

xperia25

Üye
VİRÜSSSSSSSSS VAR
VİRÜSSSSSSSSS VAR
VİRÜS VARRRRRRRRRRRRR :off:

YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SİZE, SİTENİZE

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
VİRÜSSSSSSSSS VAR
VİRÜSSSSSSSSS VAR

Uygulamayı biz düzenlemiyoruz. Sadece paylaşıyoruz. Bu kadar bağırmanıza gerek yok!

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
VİRÜSSSSSSSSS VAR
VİRÜSSSSSSSSS VAR

Uygulamaların içinde zarar verici birşey yoktur bazı antivirus programları k*eygenleri zarar verici olarak görür fakat bir etksi bulunmamaktadır, gidip foxpda'dan hesap sorabilirsiniz, ayrıca 6 adet virus programı zararlı gördü, bunlar kendi dosyalarını bile virus olarak gören yazılımlardır...

Kod:
http://www.virustotal.com/analisis/016e98ba3037f72242f7c13c865d8d26678c4a7d4c40c64af8acd285e152b0ad-1276341412

KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
virüs var

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Bir üst mesajda ne yazdığımı okumadınız mı?

hunkaar

hunkaar

Üye
VİRÜSSSSSSSSS VAR
VİRÜSSSSSSSSS VAR

iyi misin sen birader edepli ol biraz.. siteye ne kabahat buluyosun Allahaşkına biraz kendinizi geliştirin öğrenin herşeyi virüs sanmayın... antivirüsün açtığı her pencereden ürkmeyin bu kadar..

mörjü

mörjü

Üye
beyler ne oluyor sakın olun patlamayın edepli olun saygılı olun kardesım virüs varsa bıkere yazarsın cvbını alırsın patlamaya gerek yok sıtenın sucu yok akıllı olun allah allah adam zararsız dıyor ben ındırdım yukledım ne bılgısayarda nede telefonda sorun var ne insanlarsınız ya ıylıkte yaramaz desene

özgür92

Üye
norton virüs bulmadı

serious03

Üye
Beyler ****** var içinde. truva olarak görmesi normal. Bu işleri bilmeyenlerde siteye kabahat bulmasınlar!

OğuzcanAbi

Üye
kızmıyorum virüs war

smt00123

Üye
nod 32 ile tararttırdım birşey bulamadı.

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
Yok Arkadaşlar Korkacak Bişey ****** ide Artık Virüs Zannediyor Sizin Programlar Ama Esset'te Yok Boyle Bi Problem

spaykmen

Üye
arkadaşım ben acemi bir bilgisayar kullanıcısıyım ama şehrimizde bana hekır spayk diyorlar pekiii bu nasıl oldu biliyormusun ben bilgisayar veya telefon üzerine ne öğrendiysem bu site sayesinde oldu bu siteyi kuran yöneten ve hatta üyesi olan bütür arkadaşlara minnettarım teşekkür ederim

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
arkadaşım ben acemi bir bilgisayar kullanıcısıyım ama şehrimizde bana hekır spayk diyorlar pekiii bu nasıl oldu biliyormusun ben bilgisayar veya telefon üzerine ne öğrendiysem bu site sayesinde oldu bu siteyi kuran yöneten ve hatta üyesi olan bütür arkadaşlara minnettarım teşekkür ederim
Yürü be hekır spayk, kim tutar seni.:ehe (Bayılıyorum sizlere:aha:)

Slck*

Slck*

Üye
Beyler kullanan arkadaşlar söylese bi fark varmı batarya kullanımında ?

21sacraments

21sacraments

Üye
çok teşekkürler arkadaşım

Üst Alt