Nokia 5800 XM Wi-fi Üzerinden Sorunsuz Güncelleme Yapmak İçin Ayarlar

Sponsorlu Bağlantılar

tery_01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Wi-fi Üzerinden Sorunsuz Güncelleme Yapmak İçin Ayarlar
Wi-fi ile güncelleme yapmak istediğiniz "Yeni güncelleme yok" uyarısı alıyorsanız aşağıdaki ayarları yapın.

*#0000# yaptıktan sonra, seçeneklerden sunucu profiline girerek ayarları aşağıdaki gibi ayarlayın ve tekrar deneyin.

Sunucu ismi: Nokia
Sunucu kimliği: Nokia
Sunucu kodu: firmupservpass
Erişim noktası: [Kullandığınız Wi-fi]
Ana makine adresi:
Bağlantı noktası: 443
Kullanıcı ismi: nokiams
Şifre: nokiamspass
Yapılandırmaya izin ver: Evet

emre1112

emre1112

Üye
Saol ama ben dün ayar ypmadan güncelledim bu arada çok rahatmış grçekten Wi-Fi güncellemesi.

blueman061453

blueman061453

Üye
geri dendiğinde kaydedilmiyor diyor bunu nasıl çözebilirim arkadaşım

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evt kaydet seçeneği yok yaw nasıl oluyo zaten nokia diye profil var oluşturmanıza gerek yok.

lordkinqss

Üye
oraya kaydedilmedi diyor ama kaydedşyor o kardeşim siz tamam diyeceksiniz çıkacak tekrardan girdiğinizde o tamamlıyo kendisini o kadar

simaros

simaros

Üye
ya zaten wifi ile çok rahat yapılıyordu ne gerek var ayara anlamıyorum:hmmm

janberk58

Üye
Wi-fi ile güncelleme yapmak istediğiniz "Yeni güncelleme yok" uyarısı alıyorsanız aşağıdaki ayarları yapın.

*#0000# yaptıktan sonra, seçeneklerden sunucu profiline girerek ayarları aşağıdaki gibi ayarlayın ve tekrar deneyin.

Sunucu ismi: Nokia
Sunucu kimliği: Nokia
Sunucu kodu: firmupservpass
Erişim noktası: [Kullandığınız Wi-fi]
Ana makine adresi:
Bağlantı noktası: 443
Kullanıcı ismi: nokiams
Şifre: nokiamspass
Yapılandırmaya izin ver: Evet

arkadasim verdigin bilgilerin dogrulugundan şüpheliyim ... verdigin ana makina adresi internet explorerde bile acılmıyorki hata raporu veriyor...bi digeri kaydetmeden cıktıgımızda halen sunucu profili yok tanımlanmalıdır dior sen kayıt ediliyor diorsun nereye kayt ediyor ben neden göremiyorum... bide ag kimligi dogrulaması hakkında bilgi vermemişsin sunucu profil ayarlarında ole bi secenekte var görmedinmi...:nono::nono::nono:

sebodur

Üye
bendede aynı sorun var dediklerinizi yaptım ama arkadaşların yazdığı sorun var olmuyor yokmu bu işi adam gibi tarif edecek mail atsın lütfen [email protected]

mertozn

Üye
tesekkurler

SilentOne

SilentOne

Üye
ayarlarlar sorunlu galiba

ildugum

Üye
arkadaşlar kayt olmamasının nedeni 2.sutundakı şifre bolümüne nokia yazarken baş harfide küçük yazn sonra geri deyn kayıt oluyo ozaman

Üst Alt