Ben 3 operatörüde uzun süre kullanmış biri olarak şunu söylüyorum kesinlikle VODAFONE !
Vodafone kullanan en az turkcell kadar kaliteli ses iletimini
Vodafone kullanan en az turkcell kadar çekim gücü olduğunu
Vodafone kullanan hem avea hemde turkcelle göre en hesaplı ve avantajlı mesaj kullandığını
Vodafone kullanan
Türkiye'de internete en ucuz ve kaliteli yoldan bağlanacağını
Vodafone kullanan En uygun fiyata konuşacağını bilir. Dahada bu liste uzar gider örneğin Vodafone bir şeye ilk üye olursanız tarifeye geçerseni kesinlikle birde hediye verir bedava dakika, internet, ilk 3 ay mobil tv bedava MSN Messenger yıllardır bedava vs. vs.
Vodafone live ücretsizdir turcell gibi ona buna para istemez kampanyalara ilk katılanlardansanız kesinlikle kampanya bitse dahi siz katılımcı olduğunuz için sizi iptal etmez fakat yeni katılımcı almaz, Yıl dönümü hediyeleri veriyor vs. vs. tarifelerine zaten avea ve turkcell yetişemiyor hep vodafone en üst seviye tarife sunuyor, rakip operatörler bir yenilik yeni bir tarife vs. çıkartınca hemen vodafone da daha iyisini ucuzunu ve avantajlısını çıkartıyor. Hataları da oluyor bazen mesela kontor düşümü oldu 2 yıl içinde 1 defa o kontorüde hata giderilince eksiksiz geri yükledi vs. vs. Türkiyenin her alanda en iyi müşteri hizmetleri yine vodafone da ki ödül kazandılar. Yani benim gözlemlerim bunlar son şu numara taşıma ve Cepnet sayesinde Turkcell iyice abone kaybetti. numara taşımada vodafone 1.
Cepnet paketini 3 aydır kullanıyorum çıktığı zaman adsl aboneliğimi kapattırdım. 3 aydırda bilgisayardan evde işten heryerden cep telefonum sayesinde internete sınırsız kotasız bağlanıyorum 1 ayda 8-9 GB kullanıyorum. Ve her ay 8TL ne kadar bir mükemmel operatör şu Vodafone

Hayranım Allah razı olsun Vodafone Türkiye'den
Turkcell in akibeti ne olur bilmiyorum bu gidişle zorba bir operatör. Hep birlikte izleyip görücez