Ben evde (mi) kaldim!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Cogunluk 30 diyor yani...Hmmmm....Yani uygun biriyle tanisip, asik olmam, birde evlilik teklifi almam icin tam bir yilim var :D Hadi hayirlisi :D:D:D

:kop::kop: tatiLe çık .. bir kaç gün oteLde kaL , evde kaLmaktan iyidir .

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bosver bir ömür evde kal :ehe şaka bır yana zamanı gelınce evlenceksın ama
bence ayakların üzerine bassın kariyerını dee yap,ıcınde yapmadım dıyecegın hıcbırsey kalmasın sonra evlen 30 yada 35 hıc farketmez:ehetatıle cıkarsın esınle dünya turu aman 3 gunluk dunya

Perfect!

Üye
ya zaten kadınların tek derdi tatil yapmak iş var yok bilmiyonuz ya :ehe

kol@j

kol@j

Üye
bence ayakların üzerine bassın kariyerını dee yap,ıcınde yapmadım dıyecegın hıcbırsey kalmasın sonra evlen 30 yada 35 hıc farketmez:ehetatıle cıkarsın esınle dünya turu aman 3 gunluk dunya

aman üç günlük dünya... içimde birşey kalmasın diye evlilik geciktirilirse ... ömrün kaç yılı heves peşinde koşmakla geçer...

benim hevesim evlilikti zaten... içimde birşey kalmadı...

10 yaşında kızımız 4 yaşında oğlumuz var(avatar resminde...) pişman da değilim...

dedem 57 yaşında vefat ettiğinde babam 15 yaşındaymış... halam 17... amcam 13...
çok sıkıntı çekmişler...
ona göre hesap edin... dedem uygunbir zaman da evlenseydi ... çocukları daha büyük olurdu...
çekilecek sıkıntılar... bu kadar büyük olmazdı...
gerçi bir de uygun yaşta çocuk sahibi olup babam doğsaydı... o zaman ben de 40-45 yaşlarında biri olurdum...
kızım 19-24... oğlum 14-18 yaşlarında.... vs vs...:oke:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aman üç günlük dünya... içimde birşey kalmasın diye evlilik geciktirilirse ... ömrün kaç yılı heves peşinde koşmakla geçer...

benim hevesim evlilikti zaten... içimde birşey kalmadı...

10 yaşında kızımız 4 yaşında oğlumuz var(avatar resminde...) pişman da değilim...

dedem 57 yaşında vefat ettiğinde babam 15 yaşındaymış... halam 17... amcam 13...
çok sıkıntı çekmişler...
ona göre hesap edin... dedem uygunbir zaman da evlenseydi ... çocukları daha büyük olurdu...
çekilecek sıkıntılar... bu kadar büyük olmazdı...
gerçi bir de uygun yaşta çocuk sahibi olup babam doğsaydı... o zaman ben de 40-45 yaşlarında biri olurdum...
kızım 19-24... oğlum 14-18 yaşlarında.... vs vs...:oke:

ben evlılık pişmanlık gerektıren bırsey demedım
hatta yerı gelınce evleneceksın de dedım
cunku bılıyorum kı peygamberımız ahiret günü müslüman ümmetının coklugu ıle övunecek o yuzden bı bakıma evlilik önemlı
evde mı kaldım sorusuna hıtaben öyle dedım
bana küçük yasta evlenmek ters
cunku evlenıpte esının lafıyla ezılenlerı cok gördüm
o yuzden dedım ayaklarının üzerıne önce bas ıstedıgını yap öyle evlen dıye
evlılıge karsı degılım yoksa
tek bırseye karsıyım işini elıne almadan evlenenlere
sırf kocamdır ne yapsa yedırı dövsede sevsede dıyenlere
ha o da kendıne kalmıs
herkese akıl vermıs Allah
belkı sana göre kolaydır yanı bır erkege göre evlılık
ama bayanın bıraz daha dıkkat etmesı gerek kanaatindeyım

zibidi39

zibidi39

Üye
eger sonunda ıstedıgın bırı gelıcekse karsına bence ewde kalmaya dewam et

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
Elbette herkes kendince hakli. Yalana gerek yok bende cok isterdim bir cocugum olsun..
@kolay06:
O acidan kolaj06 mantikli düsünmüs. Ama ben erken evlenmis olsaydim mesela 20 civari cocuguma simdiki verecegim egitim ve imkanlarin yüzde kacini verebilirdim kim bilir. Olgun yasta cocuk sahibi olmak hem anne, hem cocuk icin cok daha iyi bence. Olgunluk illaki yasla olunmadigini da biliyorum elbette. Ama insanin düsüncesi, hayata bakisi degisiyor yasiyla, ne olursa olsun..

@ Tuba_erva ya da katiliyorum. Hic bir bayan esine muhtac olmamali. Ne yazikki arastirmalarda genelde egitim seviyesi yüksek olan bayanlarin eslerinde siddet gördügü ve yinede bosanmadiklari ortaya cikiyor.

@zibidi39:
Bunu önceden bilemiyoruz iste...Belki hic gelmez..

Tatile cikma fikrini cok begendim :) En yakin zamanda insallah...

kol@j

kol@j

Üye
kadının kocasına muhtaç kalması mı?
eğer böyle düşünen kocalar varsa... Allah müstehakını versin....
eğer kocasına muhtaç olmadığını düşünen kadın varsa da aynı şekilde...

koca elbetteki ailesine bakacak... bunu da hanımına karşı bir koz gibi kullanıp onu eziyorsa da...
kocanın kazancı ailenin geçimini sağlıyamıyorsa... bazı alimler kadının çalışmasını bile farz görmüşler...
eğer bu durumda ki bayan varsa bunu kocasına karşı koz gibi düşünüyorsa da...

kültür ve eğitim eksikliği... kendimizden uzaklaştıkça... kadın eline geçen imkanlarla aileyi yıkmaya kadar götürürür... erkek ise kadını ezmeye ve hatta psikolojik ve fiziksel şiddete kadar götürür...
arada da olan çocuklara olur...

bunlar tabii ki uç örnekler...

ama Allah düşmanımın başına vermesin...

bu türlü kötü örnekleri gördükçe içimizdeki korkulara göre hareket ediyoruz...
kendimizi bulduğum zaman sorunlar daha çabuk hallalur...

huri$

huri$

Üye
:oke::oke::oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt