Dawn
Emekli Yönetici
ii wash uygulaması cydia dan bulabilirsinselamlar;
iwash adlı uygulamayı bulabilirseniz sevinirim...
ii wash uygulaması cydia dan bulabilirsinselamlar;
iwash adlı uygulamayı bulabilirseniz sevinirim...
anlatıgın program ismi revolver buyurslm. Benim aradığım oyun programının ismini bilmiyorum, ama tarif edebilirim. Rus roleti oynuyorsun, telefonu sallayarak şarjörü kapanıyor vs.bu varsa yükleyebilirsem süper olur, teşekkürler
Monkey FlightMerhaba Benim İstediğim ;
- Monkey Flight
- Face Fighter
Zahmet Olmazsa Bi Rİca Edebilirmiyim

ipa uzantısı olmaz cunku telif hakkı var inen dosyanın sonuna .ipa yazarsan ipa dosyası olurarkadaslar ben yeni üye oldum bir arkadasımız i phone için at yarısı oyunu koymus ama bunun .ipa uzantlısı yok mu lütfen cok önemli .ipa uzantılı olan direk atılabiliyor galiba telefona lütfen cok önemli
dedigin uygulamayı biliyorum ama ismi aklıma gelmedi bulamadımçok teşekkür ederim Allah Razı Olsun Face flighter bu oyun oluyo birinin resmini çekip dövüyorsun bu oyunu bulabilirsen sevinirim bide video çekme programı varmı ??
bu konuyu takip etEngin İlk Sayfada Yardım İstemeyin Lütfen Yazmışsın Ama Engin Rica Ediyoruz Nasıl Yüklenir Bu Oyunlar Bi Söylermisin (Telefonum İphone 3G 16GB JB'li) İtunesten Yüklenirmi ?? Şunu Bi Anlatırmısın Rica Ediyorum
aradıgın oyun sitede mevcut ama yinede veriyorumarkadaşlar benimde bi ricam war ama bana shrek forever after lazım şimdiden çok teşşekkür ederim ne olr yardımcı oln![]()
malesef türk uygulamalar yok şu anda
(((buradaki oyun programları yabancı sitelerden bulup indiriyorum yani kendim para ile alıp size göndermiyorum yabancı sitelerdede malesef turk uygulamamlı yok ama yazdıklaırn aklımda bulursam mutlaka verevem sanada pm atacamNeden yokki eger elinde olan varsa link gonderirse cok sevinirim hersey var turk uygulamalari yok(((
rica ederimSana Çok Ama Çok Teşekkür Ederim Engin Senin Sayende Herşeyi Başardım Çok Sağol Yüklemeyi Öğrendim Çok Sağol

gangstar west coastEngin Kardeş Bir Ricam Daha Olucak Şu Gangstar: West Coast Hustle (İPA) Oyunu Varsa Bi Rica Edebilirmiyim ??