Çevreci spiker yılanı böyle yedi kıyamet koptu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi

NTV'nin Yeşil Ekran kuşağında yayınlanan 'Doğada Tek Başına' adlı Survivor tipi programın sunucusu Serdar Kılıç, şoke etti. Çevre bilincini yerleştirmek amacıyla yayınlanan kuşağın sunucusu, kurbağaları kızartıyor, yılanları közleyip yedi.

Doğada tek başına nasıl yaşanacağını anlatan sunucunun son marifeti çevrecileri ayağa kaldırdı. Dün gece NTV'de ekrana gelen bölümde, koruma altındaki engerek yılanını yakalayıp, öldürdü.

YÜZDE YÜZ ORGANİK DEYİP YEDİ
Ardından yılanın başını kesip iç organlarını boşalttı. Bir ateş yakıp közün içine yılanı gömdü... Piştikten sonra da "hımm çok lezzetli... tavuk etine benziyor ama ondan kesinlikle daha leziz. Yüzde yüz doğal ve organik" diyerek yiyip bitirdi.

KURBAĞALAR DA KAHVALTISI OLDU
Yeşil Ekran'ın sunucusunun mönüsündekiler sadece bunlarda değildi. Sabah kahvaltısı niyetine de nadir bir tür olan kırmızı karıncaların lavralarını avuçlayıp avuçlayıp yedi...

Bununla doymayınca kendini bir dere kenarına attı. Bu kez gözüne kurbağaları kestirmişti. Yakalayıp kameralara döndü, öldürmeden önce kurbağanın nerelerinin yeneceğini gösterdi. Ardından ateş yakıp çöpten yaptığı şişlere başlarını kestiği kurbağaları geçirdi.

Bu arada yine kurbağaların nerelerinin lezzetli olduğunu, tadının neye benzediğini anlatıyordu. Piştikten sonra da kameraya dönüp bir afiyetle o kurbağaları yedi. Dediğine göre "tavuk eti ile balık eti arasında bir tadı varmış".

merty24

merty24

Üye
o programı ve o sahneyi izledim adam ormanda aç susuz kalırsak ne yapacağımızı anlatıyor çokta ıyı yapıyor

Onur Saka

Onur Saka

Üye
ne var bunda ?
bende yerim yılan :)
ama iyi Pişmiş olucak :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Aç Kalınca insan yiyebilir ama ben yinede normal yemekleri tercih ederim :)

Perfect!

Üye
afiyet olsun ne varki bunda ha koyun yemişin ha kurbağa ha yılan

Mert

Mert

Üye
Bunu en çok discovery channelde haftaiçi saat 10:00 da ultimate survival(inanılmaz.kurtuluş) programını sunan Bear Grylls te görebiliriz. Adam yılanı öldürüyo.birazını yiyyo.Gerisini pişirerek yiyo.Tam bi piskopat

Perfect!

Üye
Bunu en çok discovery channelde haftaiçi saat 10:00 da ultimate survival(inanılmaz.kurtuluş) programını sunan Bear Grylls te görebiliriz. Adam yılanı öldürüyo.birazını yiyyo.Gerisini pişirerek yiyo.Tam bi piskopat

aynen onu diyecektim ben çok süper ya o

Love Prince

Love Prince

Üye
yok ben almıyım, normal yemekleri tercih ederim

dzynn

dzynn

Üye
Anamın çorbasi ni tercih ederim. :oke:

zibidi39

zibidi39

Üye
gecen aksam ızledım bende helal olsun dedım hatta dık bı yamactan bı ınısı vardı gormelıydınıs sonrada atladı bı traktore gıttı :D:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tırnaklarımı yerim, atletimi yerim, çoraplarımı yerim ama yılanı asla :D

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
:d:

Necmati

Necmati

Üye
normal bence :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...