program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm. Benim aradığım oyun programının ismini bilmiyorum, ama tarif edebilirim. Rus roleti oynuyorsun, telefonu sallayarak şarjörü kapanıyor vs.bu varsa yükleyebilirsem süper olur, teşekkürler
anlatıgın program ismi revolver buyur

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba Benim İstediğim ;

- Monkey Flight
- Face Fighter

Zahmet Olmazsa Bi Rİca Edebilirmiyim
Monkey Flight

Face Fighter diye bişi bulamdım malesef :bilmm

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar ben yeni üye oldum bir arkadasımız i phone için at yarısı oyunu koymus ama bunun .ipa uzantlısı yok mu lütfen cok önemli .ipa uzantılı olan direk atılabiliyor galiba telefona lütfen cok önemli
ipa uzantısı olmaz cunku telif hakkı var inen dosyanın sonuna .ipa yazarsan ipa dosyası olur

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
çok teşekkür ederim Allah Razı Olsun Face flighter bu oyun oluyo birinin resmini çekip dövüyorsun bu oyunu bulabilirsen sevinirim bide video çekme programı varmı ??

frony27

Üye
abi ben yeni iphone aldım 3gs jbli istedigim cogu uygulamayı senden buluom saolasın ama su otomatik kitap okuma programı lazım bide ona istedigim her kitabı atabilir miyim anlatır mısın???

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim Allah Razı Olsun Face flighter bu oyun oluyo birinin resmini çekip dövüyorsun bu oyunu bulabilirsen sevinirim bide video çekme programı varmı ??
dedigin uygulamayı biliyorum ama ismi aklıma gelmedi bulamadım

_bertaraf_

Üye
merhaba öncelikle çok güzel bir site bişey sorucam bu dosyaları telefona nasıl yükleyeceğiz acaba şimdiden teşekkürler

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Engin İlk Sayfada Yardım İstemeyin Lütfen Yazmışsın Ama Engin Rica Ediyoruz Nasıl Yüklenir Bu Oyunlar Bi Söylermisin (Telefonum İphone 3G 16GB JB'li) İtunesten Yüklenirmi ?? Şunu Bi Anlatırmısın Rica Ediyorum

ufuk0688

Üye
arkadaşlar benimde bi ricam war ama bana shrek forever after lazım şimdiden çok teşşekkür ederim ne olr yardımcı oln :D

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar benimde bi ricam war ama bana shrek forever after lazım şimdiden çok teşşekkür ederim ne olr yardımcı oln :D
aradıgın oyun sitede mevcut ama yinede veriyorum

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Sana Çok Ama Çok Teşekkür Ederim Engin Senin Sayende Herşeyi Başardım Çok Sağol Yüklemeyi Öğrendim Çok Sağol

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neden yokki eger elinde olan varsa link gonderirse cok sevinirim hersey var turk uygulamalari yok :((((
buradaki oyun programları yabancı sitelerden bulup indiriyorum yani kendim para ile alıp size göndermiyorum yabancı sitelerdede malesef turk uygulamamlı yok ama yazdıklaırn aklımda bulursam mutlaka verevem sanada pm atacam

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Engin Kardeş Bir Ricam Daha Olucak Şu Gangstar: West Coast Hustle (İPA) Oyunu Varsa Bi Rica Edebilirmiyim ??

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Çok Sağol Engin Kardeş :oke:

Dezz34

Üye
ya ben aramalarda arattım link vermişşsiniz ama yani göremedim ben link yazmıo direk site adı yazdığından tıklayamıorum rica etsem PASSAPAROLA ipa olarak alabilirmiyim ?

Üst Alt