Mehmet - Dosyalar Genel & Cep Telefonları Destek Genel Yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Aramıza hoşgeldin kardeş hayırlı olsun...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasın Uygun kardeş hoşbuldum:)

haltie

haltie

Üye
Abim hayırlı olsun çok mutlu oldum çoktan beri burda olmayı hakediyordun seni tebrik ederim ellerinden öperim :D:op:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasın yeğen hacı fazla hız yapmıyor anca geldim kaplumbağa misali:d: estağfurullah yeğen ben gözlerinden öperim:op:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun ağabey , hoşgeldin.Seni aramızda görmek çok güzel. :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun. :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evet Mehmet'cim...
Bizde adettir, her yeni gelen moderatör arkadaşlarına bir şey dağıtır. Geldiği yerin nesi meşhursa...
Mesela Ali Adana'dan şırdan gönderdi, Güven cimrilik yaptı Samsun sigarasından gönderdi (o da taneyle he paket bile değil), Karahasan kardeşimiz fındık gönderdi, Halit Bursa'dan ketiler gönderdi, Anıl Bitlis'in 5 minaresinden birisi söktü gönderdi, Diğer Anıl kardeşimiz İzmir'den karı-kız gönderdi, ben İstanbul'dan kapkaççı gönderdim...

Sıra sende, hadi bakalım...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Nadir Hoca göndermiştir nasılsa benımkide ona sayılsın arada kaynayım ben zaten bizim buranı taşı toprağı meşhur sizin ordada bolca meşhurdur eminim :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nadir hoca muska gönderdi Mehmet'cim. Sayılmaz o seninkinin yerine. Yan çizmek yok, hadi bakiiim :nono:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende elmalar olgulanşınca elma göndereyim bari :dry: daha yeniyim üstüme gelmeyin etrafı tanımaya çalışıyorum bu tuş neye yarar bu kolu kaldırınca ne olur bu kapı nereye çıkar öğreniyorum:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Elma mı :hmmm
Soralım bakalım arkadadaşlara elmaya ne diyecekler :hmmm

Evet arkadaşlar, ne dersiniz? Elma kabul olur mu?..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kabul:ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yeni görevinde başarılar diler ve görevini laiki ile yerine getirip herkesi kıskandırmanı dilerim :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben yimem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt