Cep Telefonlarını sorunsuz kullanma (tavsiyeniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonlarını sorunsuz kullanma (tavsiyeniz)
Merhaba arkadaşlar konuyu açma sebebim cep telefonlarını sorunsuz kullanmamız için tavsiyelerinizi almaktır. Bu konuda herkesin tavsiyelerini bekliyorum..............

Necmati

Necmati

Üye
telefonunu her zaman sakin hareketlerle kullan .. hiç bir zaman içini açma .. küçük bir sorun olduğu zman telefoncuya götürme maxicepe veya başka sitelere ..:oke:

celibar

celibar

Üye
telefonu taş niyetine bi kişiye atmayın.kırılır veya bozulur.telefonu pantolonun arka cebine koymayın.ekranı kırabilir veya başka hasarlar verebilirsiniz.hızlı şarj kullanmayın.bataryayı iki günde bozar atar.telefonu mümkünse kılıfta taşıyın.

americanboy

americanboy

Üye
ya şöle bişey var şimdi hiç bir telefon sorunsuz olmaz yani illaki bir sorun çıkarır:d:ama yinede arkadaşların dediği gibi temiz kullan

Necmati

Necmati

Üye
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
arka cebe koymamalısın, wc ye asla götürme:D şarjı tamamen bitmeden şarja takma ,kimseye bakması için telefonunu verme ,:)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
birde telefona bi cuval para verip sadece mesaj atip arama yapmak icin kullananlar varya sinir oluyorum onlara :) adamlar o kadar ugrasip isletim sistemi program vs yaziyolar bizim insanimiz kullanmasini bilmiyor..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Telefonunun ekranına silikon ekran koruyucu yapıştırırken sakın camsili ekrana sıkma ekran koruyucuya sık :D

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış xD

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
:D bluetooth u açık bırakma virüs girer..

thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız

haltie

haltie

Üye
kılıf kullan bencede ayrıca arada temizlemek iyidir :ehe bunun dışında cebinde anahtarla bozuk paralarla aynı cepte taşıma elde taşımaya çalış daha bir çok şey

Paranoya

Paranoya

Üye
Kesinlikle kılıf kullan ve Halit abinin dediği gibi arada temizle .
Temizleme şekli şöyle olsun : Gözlükleri silmek için kadife bezler var ben ondan kullanıyorum sende ondan kullan çünkü kadife bezin ekrana hiçbir zararı vs. yok . Ben arka kapağı sabunla yıkıyorum ama istersen onu sen öyle yapma yada telefonun kapağına güveniyosan sende yıkayabilirsin :)

JayJayyy

Üye
2.3 güne bi hafif kolonyalı mendille cilalarım pırıl pırıl ilk günkü gibi.tek çızık yok ekranda ohhh mis gibi:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt