Samsung Star Wifi için bir kaç tane dokunmatik oyun

Sponsorlu Bağlantılar

berkayxp

Üye
emeğine sağlık

engincaglak

Üye
Elinize sağlık, çok teşekkür ederim. Ancak benim gibi teknoloji özürlüler için bilgisayara indirdikten sonra cep telefonuna nasıl aktaracağımı ve uygulayabileceğimi anlatabilirseniz daha mutlu olacağım.

Tekrar teşekkürler.

RedColt

RedColt

Üye
Elinize sağlık, çok teşekkür ederim. Ancak benim gibi teknoloji özürlüler için bilgisayara indirdikten sonra cep telefonuna nasıl aktaracağımı ve uygulayabileceğimi anlatabilirseniz daha mutlu olacağım.

Tekrar teşekkürler.

Bilgisayara indirdikten sonra bluetooth varsa;
Telefonunun bluetoothunu açıyorsun.
Bilgisayarda Bluetooth programını açıyorsun. Bilgisayar üzerinden aratıp telefonunla bağlattıktan sonra, .jar dosyasını gönderiyorsun.

USB ile bağlayacaksan;
Samsung pc suite ile için daha kolay olur.
Telefonu usb kablasuyla bilgisayara bağladıktansonra dosyayı sürükleyip Telefonunun istediğin (hafıza kartı veya telefon belleği) yere seçip bırakıyorsun .Telefonundan üstüne gelip kuruyorsun.

ATICAĞIN DOSYA .JAR UZANTILI OLMASI LAZIM. eğer zip halindeyse WİNRAR programıyla kolayca çıkartabilirsin.

engincaglak

Üye
Çooooooooooooooook teşekkür ederim. Şimdi bir deneyim bakalım becerebilecek miyim.
Bu kadar hızlı cevap vermenizi beklemiyordum. Forum yöneticilerine ve bilgi veren bütün iyi insanlara gerçekten teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Daha önceki yazılanlardan zip dosyasını indirdim ve dediğiniz gibi usb bağlantısını ve pc studioyu çalıştırdım. Ancak zip dosyasını açtıktan sonra jar uzantılı dosyayı göremiyorum. Örnek; Asphalt4 zip dosyasını tıklıyorum bir sürü alt dosya açılıyor ama hangisi jar uzantısı onu göremedim. Cahilimi bağışlayınız. Teşekkürler.

Tamamdır. Sanırım yaptım. Bütün ilgili arkadaşlara çok teşekkürler.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
eline sağlık normal stardada çalışıyo

RedColt

RedColt

Üye
Çooooooooooooooook teşekkür ederim. Şimdi bir deneyim bakalım becerebilecek miyim.
Bu kadar hızlı cevap vermenizi beklemiyordum. Forum yöneticilerine ve bilgi veren bütün iyi insanlara gerçekten teşekkür ederim.

Daha önceki yazılanlardan zip dosyasını indirdim ve dediğiniz gibi usb bağlantısını ve pc studioyu çalıştırdım. Ancak zip dosyasını açtıktan sonra jar uzantılı dosyayı göremiyorum. Örnek; Asphalt4 zip dosyasını tıklıyorum bir sürü alt dosya açılıyor ama hangisi jar uzantısı onu göremedim. Cahilimi bağışlayınız. Teşekkürler.

Tamamdır. Sanırım yaptım. Bütün ilgili arkadaşlara çok teşekkürler.

Uzantıları görmek için örneğin belgelerime gelin araç çubuğunda bir yere sağ tıklayın klasör seçeneklerine girin. Görünüm >>>Bilinen dosya uzantılarını gizlede ki tik işaretini kaldırın. Artık görünecektir hep

Audi12

Üye
Teşekkürler arkadaşım :).Eline saglık :)

teamsah-16

Üye
çok teşekkür ederim allah razı olsun

ozgurrr3

Üye
saol kardeş :oke:

ucan98

Üye
gch

arkadaşım kendinmi yaptın gerçekten yoksa başka sitelerden alıntımı

bright04

Üye
oyunlar için teşekkürler
ancak bu oyunları telefona nasıl yükleyeceğiz yardımcı olurmusunuz

hasanstar

Üye
istediğin yorum olsun bakalım kura bilicekmiiz :D

cellatm

cellatm

Üye
wifi içinmi bunlar

uTku^

Üye
eline sağlık kardeşim

enes005

enes005

Üye
sağol kardeş

departedddd

Üye
ellerıne saglık

gullso

Üye
ya bn oyunları aldım ama olmadı. bilgisayar hata verdi sanırım. << Java virtual machine launcher >> başlıklı bi hata veriyo. Neden acaba?

caca45

caca45

Üye
Hacı Allah Razı Olsun Cok Aradım Teskkürler

maxicep.com Cok Yaşa xD

Üst Alt