yok yaa bence hoşuna bile gitmiştiradama evlat acı gibi koymuştur şimdi...
biliyorumtesekkürler
![]()

emin ol vardıryok yaa bence hoşuna bile gitmiştir
ama öyle bir kadın gerçekte varmıdır orası tartışılır
--------------- Ekleme ---------------
![]()

varmışsa bile bu zamanda zor bulunuremin ol vardır![]()

bu şekilde davranan Türk'ten baskasını bekleme o konuda eminimdevarmışsa bile bu zamanda zor bulunur
ve kesinlikle Türk değildir![]()

Türk zaten evliyse barda ne işi var akşam?bu şekilde davranan Türk'ten baskasını bekleme o konuda eminimde
sana raslamamıstır![]()
adet,gelenek ,görenek,yasam tarzı =)Türk zaten evliyse barda ne işi var akşam?

çok yaşlı değilim ama yaşamım boyunca gece eşine bara gideceğini söyleyen ( hatta söyleyebilen)adet,gelenek ,görenek,yasam tarzı =)
her Türk 'te aynı değil bunlar sana normal gelmez ona normal gelır dımı![]()
demekkı ılerleyen yaslarda görebılme ıhtımalın var =)çok yaşlı değilim ama yaşamım boyunca gece eşine bara gideceğini söyleyen ( hatta söyleyebilen)
bir türk erkeği görmedim duymadım , ki rizede yaşıyosan kesinlikle sende etrafında görmemişsindir

demekkı ılerleyen yaslarda görebılme ıhtımalın var =)
evet esını bırakıp bara gıden görmedım ama esıne ben dostuma gırıyorum dıyen cok Türk gördüm
bu sadece bır fıkra ama emınımkı vardır gercektede![]()
Muhakkak... 5parmağın beşi bir değil.. (ama bu konu kapanıır, bakma yüz veriyorum
)ee kabullenen kişi sorun etmıyosa neden olsun amadostumamı
bu cinayet sebebi olur![]()

yahu kapanırsa tüm suc nazy'in o sordu ben cevaplıyorum+1Muhakkak... 5parmağın beşi bir değil.. (ama bu konu kapanıır, bakma yüz veriyorum
)

niye kapansın Murat ya+1Muhakkak... 5parmağın beşi bir değil.. (ama bu konu kapanıır, bakma yüz veriyorum
)

ee kabullenen kişi sorun etmıyosa neden olsun ama
+1ailenin kabullenmesi bizim için de sorun olur...
bulaşıcı ahlaki bir hastalık...

tamamen kişilik meselesi sadece dedıgım gıbı sana anormal gelır ona normalailenin kabullenmesi bizim için de sorun olur...
bulaşıcı ahlaki bir hastalık...