perte çıkan n95

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
perte çıkan n95
arkadaşlar bundan 8 9 ay önce bir kış günü n95 satmaya karar verdim.satmadan birgün önce telefon kapandı ve bidaha açılmadı:ağlarım:bende bizim tanıdık telefoncuya gittim.telefoncu abisinin senin telefonun içindeki bilmem ne çatlamış tamiri çok masraflı olur dedi.bende 60 tlye verdim bizim telefoncuya ama şimdi bazı şüphelerim var acaba telefoncu bunu tamir edip sattımı diye.gelelim asıl soruya bende n95 imeisi mevcut telefonun ne alemde olduğunu nasıl öğrenebiliriz.
NOT
telefoncu sen bu telefonu düşürmüşsn diye ısrar etti ama kesinlikle düşürmedim n95 bu telefoncudan temiz diye almıştık:hmmm

Lacrymosa

Üye
Telefoncu malı götürmüş. Hiç kusura bakmayın. Suç sizde.

[Cenk]

[Cenk]

Üye
Kesin yapıp satmıştır.ama imeiden öğrenme olayını bilmiyorum.Garantisi devam etmiyomuydu keşke götürseydin garantiye yada başka telefoncuya gösterseydin bnce adam seni dolandırmış gibi geldi

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
peder bi kaç telciye götürmüş masraflı olur demiş

Lacrymosa

Üye
Masraflı olsun. Adam senden 60'a almış. Kendisi de iyi bir masrafla tamir edip gayet güzel bir fiyata satmıştır. Bu kadar basit. Telefona ne olursa olsun o kadar ucuza satılamaz.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ne yapmışsın sen yaa :D

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
Masraflı olsun. Adam senden 60'a almış. Kendisi de iyi bir masrafla tamir edip gayet güzel bir fiyata satmıştır. Bu kadar basit. Telefona ne olursa olsun o kadar ucuza satılamaz.
60 tlden fazlaalanda olmadıki

--------------- Ekleme ---------------

savcılıkta filan takip edilemezmi

Lacrymosa

Üye
60 tlden fazlaalanda olmadıki

--------------- Ekleme ---------------

savcılıkta filan takip edilemezmi

Ya gittiğiniz telefoncular çakallık peşinde demek ki. "Telefon bozuk abi, kaça alırsın?" dersen 60 TL derler tabii ki. Yaşınızı bilmiyorum ama yaşınız küçükse biraz büyük birisine verip tamire götürmeliydiniz. Tutsun hadi 150 TL tutsun. 150 verir telefonu sağlam şekilde alıp güzel bir fiyata satardınız. O zaman elinize 60 TL'den çok daha iyi bir miktar geçecekti emin olun.

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
yaw benm yaş 20 ilk gün peder dolaştı dedi bu yapılmıo çok masraflı oluo sonra verdik bizim .... telciye 3-4gün baktı etti dedi bu çok masraflı olr.pederde uğraşma ver sat dedi bi kaç telciye sordm 30 40 flan dediler benim tek şüpem eğer tamir edip sattıysa

Lacrymosa

Üye
Tamir edip sattı. Bundan emin olun.

Eğer satmadıysa bana 70 TL'ye versin alıp yaptırayım. :D

azizerkan07

Üye
satmadıysa bile parçalarını kullanmıştır kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...