laveled
Üye
perte çıkan n95
arkadaşlar bundan 8 9 ay önce bir kış günü n95 satmaya karar verdim.satmadan birgün önce telefon kapandı ve bidaha açılmadı
bende bizim tanıdık telefoncuya gittim.telefoncu abisinin senin telefonun içindeki bilmem ne çatlamış tamiri çok masraflı olur dedi.bende 60 tlye verdim bizim telefoncuya ama şimdi bazı şüphelerim var acaba telefoncu bunu tamir edip sattımı diye.gelelim asıl soruya bende n95 imeisi mevcut telefonun ne alemde olduğunu nasıl öğrenebiliriz.
NOT telefoncu sen bu telefonu düşürmüşsn diye ısrar etti ama kesinlikle düşürmedim n95 bu telefoncudan temiz diye almıştık
bende bizim tanıdık telefoncuya gittim.telefoncu abisinin senin telefonun içindeki bilmem ne çatlamış tamiri çok masraflı olur dedi.bende 60 tlye verdim bizim telefoncuya ama şimdi bazı şüphelerim var acaba telefoncu bunu tamir edip sattımı diye.gelelim asıl soruya bende n95 imeisi mevcut telefonun ne alemde olduğunu nasıl öğrenebiliriz.NOT telefoncu sen bu telefonu düşürmüşsn diye ısrar etti ama kesinlikle düşürmedim n95 bu telefoncudan temiz diye almıştık

olabilir