edit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
edit
edit

jeki01

jeki01

Üye
hayırlı olsun
temizse telefon güzel almışsın ama tam olarak bilmiyorum N79 ikinci el fiyatlarını.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun
temizse telefon güzel almışsın ama tam olarak bilmiyorum N79 ikinci el fiyatlarını.
Teşekkür ederim.Bende pek bilmiyorum da sitelerde 360 dan başlayıp 450 ye kadar çıkıyor :islik Ben de bunu gorunce biraz pazarlıkla aldım :oke:

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum eğer cihaz temiz ise fiyat güzel.çünkü bundan aşağı cihaz artık bitiktir.:oke:

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
telefoncuya cihaz verilirmi arkadaşım dalgamı geçiyosun.ben sölim sana en fazla 250 :ehe

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı netten satarım 350 ye :D

abb94

abb94

Üye
iyi almışsın

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hayırlı Olsun Kardeş.Cihaz faturalıymış iyi almışsın..

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar da faturada söyle birsey var..2-1-2010 tarih bu..Şubatın 1 i mi ? Yoksa Ocak'ın 2 si mi ?

Bİ de bu arada 2gb hafıza kartlı degılmış 4 gb mış

Arkadaşlar sorumun cevabını verebilecek olan var mı ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ocağın 2 si

sashs

sashs

Üye
NOKİA N79 da donma sorununu nasıl halledebilirim lütfen yardım edin...Batarya sök tak yapıyorum bazen açılıyor tel bazen açılmıyor...Açıldıdamı çok gitmeden donma yapıyor her türlü formatı (hard v soft) denedim olmadı...Acaba navi tekerleğinden olabilirmi bu sorun....Güncellemede fayda etmedi...SAYGILAR

caca41

caca41

Üye
evet arkadaşlar da faturada söyle birsey var..2-1-2010 tarih bu..Şubatın 1 i mi ? Yoksa Ocak'ın 2 si mi ?

Bİ de bu arada 2gb hafıza kartlı degılmış 4 gb mış

Arkadaşlar sorumun cevabını verebilecek olan var mı ?

ocak ayının 2si :) bıde evet n79larda 4gb hafıza kartı war 2gb deıl :)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar dediğim gibi siyah n79 aldım 4 gb hafıza kartlı kutu içeriği var temiz cihaz faturalı , 1.5 yıl garantili.Fiyat nasıl sizce iyi almış mıyım ?

bence ıyı almıssın ben kasım ayındamıyıdı neydı almıstım telefonu 2 haftalık telefondu 400e almıstım sımdıkı tarıhe gore sende gayet normal yanı bu fıyata alman telefon temızse problem yok.gule gule kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...