asdertys
Üye
HelloCarbide
2 Gündür N-Gage oyunlarını oynamak için uğraşıyorum, gösterilen yolların çoğunda HelloCarbide programı var, bu programın hangi sürümünü denediysem hiçbiri çalışmadı.
Belirtildiği gibi menu1 sekmesine basıyorum, arkadaşlar soru soracaktır hepsine yes diyin diyorlar ama benim telefonda soru sormadan menüye atıyo C/sys açamıyorum...
Başka bir yöntem ise app trk ve secman programları kullanılıyor, o yöntemde ise app trk kurarken "dahili bileşen hatası" alıyorum.
Lütfen yardım edin Telefonumu Hacklemenin başka bir yolu varmıdır? varsa nedir?
Şimdiden Teşekkürler...
Tel Modelim N95 8GB(Tele hiç bir yazılım güncellemesi vs. yapmadım, anlattığım gibi hacklide değil. 3 ay önce aldım 0 Telefon)

Belirtildiği gibi menu1 sekmesine basıyorum, arkadaşlar soru soracaktır hepsine yes diyin diyorlar ama benim telefonda soru sormadan menüye atıyo C/sys açamıyorum...
Başka bir yöntem ise app trk ve secman programları kullanılıyor, o yöntemde ise app trk kurarken "dahili bileşen hatası" alıyorum.
Lütfen yardım edin Telefonumu Hacklemenin başka bir yolu varmıdır? varsa nedir?
Şimdiden Teşekkürler...

Tel Modelim N95 8GB(Tele hiç bir yazılım güncellemesi vs. yapmadım, anlattığım gibi hacklide değil. 3 ay önce aldım 0 Telefon)
benim amacım forumdaki n-gage oyunlarıni oynamak o yönde yardım ederseniz çok makbule geçer, bide lütfen önerilerinizi biraz daha açık dile getirirseniz super olur, Tekrardan teşekkür ederim