HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdertys

Üye
    Konu Sahibi
HelloCarbide
2 Gündür N-Gage oyunlarını oynamak için uğraşıyorum, gösterilen yolların çoğunda HelloCarbide programı var, bu programın hangi sürümünü denediysem hiçbiri çalışmadı.:vur

Belirtildiği gibi menu1 sekmesine basıyorum, arkadaşlar soru soracaktır hepsine yes diyin diyorlar ama benim telefonda soru sormadan menüye atıyo C/sys açamıyorum...

Başka bir yöntem ise app trk ve secman programları kullanılıyor, o yöntemde ise app trk kurarken "dahili bileşen hatası" alıyorum.

Lütfen yardım edin Telefonumu Hacklemenin başka bir yolu varmıdır? varsa nedir?
Şimdiden Teşekkürler...:bye2:

Tel Modelim N95 8GB(Tele hiç bir yazılım güncellemesi vs. yapmadım, anlattığım gibi hacklide değil. 3 ay önce aldım 0 Telefon)

• Beğen
Tepkiler: cres557

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Xplore dosya yöneticisi yükle teline xplore ye gir arka planda çalışır bırak hellocarbiyi çalıştır menü 1 yes de menüye atacaktır. Xplore ye gir sys/bin içine gerekli dosyayı at tamamdır.

celibar

celibar

Üye
helloox2 programını OPDA'dan aldığın sertifika ile binpda signsis programıyla sertifikala.helloox2 programını tele kur ve çalıştır.telefonun hacklenir.

asdertys

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi x.plore açik arka planda ama, menu1 e basinca soru filan sormadan menuye atıyo carbıde kapanıyo, dediğınız klasörü açamıyorum :( benim amacım forumdaki n-gage oyunlarıni oynamak o yönde yardım ederseniz çok makbule geçer, bide lütfen önerilerinizi biraz daha açık dile getirirseniz super olur, Tekrardan teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

helloox2 programını OPDA'dan aldığın sertifika ile binpda signsis programıyla sertifikala.helloox2 programını tele kur ve çalıştır.telefonun hacklenir.

Deniyorum inş. olur teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş olmadı :( Sertifika hatası diyor, Bide Başka Forumlardada Araştırma yaptım adam HelloOx yuklemesine rağmen app trk kurarken aynı benim aldığım "dahili bileşen" hatasını almaya devam ediyormuş.Bu helloox bu hatayı düzeltebilirmi?

Tırlatıcam artık 2 gündür bununla uğraşıyorum :( tek istediğim şu forumda verilen n-gage oyunlarını oynamak...

Yardımlarınızı Bekliyorum

bixi53

Üye
hellocarbide lınkını bır turlu bulamadım nolur yardımcı olurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt