Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
w-t3 dokunmatik ayarlar (yardım)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabrisuper
Üye
Konu Sahibi
w-t3 dokunmatik ayarlar (yardım)
arkadaşlar ekran nın orta bölümlerine tıklıyınca sorunyokta aşşıpğılarda en diplerde tıklayınca olmuş video izlerken geri ye fala ntıklarken kalipre ayarlanını nereden yapılacağınıve neler olacağını anlatırsanız sevinirim şimdiden teşkkürler...
arkadaşlar ekran nın orta bölümlerine tıklıyınca sorunyokta aşşıpğılarda en diplerde tıklayınca olmuş video izlerken geri ye fala ntıklarken kalipre ayarlanını nereden yapılacağınıve neler olacağını anlatırsanız sevinirim şimdiden teşkkürler...
ekran kalibrasyonuna gir oraya çıkan kutucuklara tıkla fakatttt önemli nokta : parmağınızla dokunmayın kurşun kalem çucu tükenmez kale vsvsvs gibi ince uçlu materyallerle tam istenen kutun ORTASINA tıklayın
ekran kalibrasyonuna gir oraya çıkan kutucuklara tıkla fakatttt önemli nokta : parmağınızla dokunmayın kurşun kalem çucu tükenmez kale vsvsvs gibi ince uçlu materyallerle tam istenen kutun ORTASINA tıklayın
çok saol bide bu w-t3 e uyan jar uzantılı oyunlar neler yani ona özeldeyilde onda çalışan baya oyun indirdim çoğu açılmadı bana zippo gibi şeyler lazım bitirilen oyunlar gibi deilde şimdiden saolun
gaffurchar
Üye
ziippo bulamam ama bnm açtığım konulara bakarsan orda wt-3 tam ekran oyunlar var sende saol