geçerli cevap sayısını şöyle saysak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
geçerli cevap sayısını şöyle saysak
1. her konuya yazılan cevapların sadece ikisi cevap sayısı kabul edilecek...
2. aynı konuya geçerli cevap yazabilmek için ertesi gün beklenecek... ertesi gün iki cevap yazılabilecek...
3. aynı gün içerisinde farklı konulara da yazılan mesajların da ikisi sayılacak.
4. konu açmak da cevap sayısına dahil ediliyor... bunun yanında da o gün içerisinde konuyu açan üye de iki cevap hakkı verilecek.
5. iki cevap olmasının sebebi:yazılan bir cevaba biri karşı ifade de bulunduğunda onu desteklemek ya da uygun olmadığının sebini ifa de edebilsin diyedir...
6. mizah konularıda buna dahil edilebilir... çünkü mizah te da öğretici şeyler var... olmasa bile o gün içerisinde, iki değil bir cevap sayı için geçerli olacak.

bu şekilde olunca, eğer ki mesaj sayısı artırılmak isteniyorsa daha fazla konuya cevap verilmesi gerekecek... böylelikle rütbenin maxicep'te katkının ve emeğin ifadesi daha objektif olacaktır...

eğer ki bu öneri de dikkate değer bi şeyler varsa, tamamı değil bir kısmı da değerlendirmeye tabii tutulabilir... ya da yöneticilerin aklına başka fikirler de getirebilir...

tüm maxicep üyelerine saygılarımla...
kabul edilirse inşallah hayırlı olur...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hahaha :D
Yahu burası bir forum, mesaj yazılacak tabiki :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Çok zor :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
ben mesaj yazılmayacak demedim ki...
mesaj yazısı devamlı olacak ama rütbeye etki eden sayısına "sadece günlük ve taze" sınırlama gelecek ki ...
rütbe peşine düşenlerin ayağı bağlanacak...

bu önerinin tamamı kabul edilsin diye de değil... belki yöneticilere başka fikirler de verir.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şunu belirteyim, üyelere şuraya yazma oraya yazma diye kısıtlama getirirsek üye kısıtlama olmayan yere kaçar, kalitemiz düşer :)
Ayrıca rütbe atlamak, mesaj yazmak bir hırs gibi bir şey ...
Üye çok mesaj yazıyordur, çok konu açıyordur e dolayısı ile de çok aktiftir ...Forumun yararına bir şey :)
Kısıtlama ve çeşitli yaptırımlarla bunun önüne geçilemez, üye kendine spam bile denemeyecek mesajları yakıştırıyor ve dönüp baktığında gurur duyuyorsa bizim yapacak hiçbir şeyimiz yok malesef :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
konu açmayla ilgili bi şey demedim ki
konu açmak her zaman için geçerli olacak...

gerçek forumcu nun spamı bile katkıdır...
spamcının cevabında bile hayır yoktur...
teknik engelleme önerisi bu...
neyse yöneticiler bakıversinler artık ...
icap ederse konuyu kaldırırlar...

kemal21

kemal21

Üye
Şunu belirteyim, üyelere şuraya yazma oraya yazma diye kısıtlama getirirsek üye kısıtlama olmayan yere kaçar, kalitemiz düşer :)
Ayrıca rütbe atlamak, mesaj yazmak bir hırs gibi bir şey ...
Üye çok mesaj yazıyordur, çok konu açıyordur e dolayısı ile de çok aktiftir ...Forumun yararına bir şey :)
Kısıtlama ve çeşitli yaptırımlarla bunun önüne geçilemez, üye kendine spam bile denemeyecek mesajları yakıştırıyor ve dönüp baktığında gurur duyuyorsa bizim yapacak hiçbir şeyimiz yok malesef :)
bende katılıyorum sana ama bu arada spam ne demek

Ozan

Ozan

Admin
Bu tip sınırlamalar (günde x kadar, saatte x tane) forum mantığında mümkün degildir.

Mesaj sayısını şiddetle arttırmak isteyen spam mesaj atan üyeler zaten belli oluyor ve farkedildiginde gereken ceza veriliyor.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Bu tip sınırlamalar (günde x kadar, saatte x tane) forum mantığında mümkün degildir.

Mesaj sayısını şiddetle arttırmak isteyen spam mesaj atan üyeler zaten belli oluyor ve farkedildiginde gereken ceza veriliyor.

ilgin için teşekkür ederim ...
öyle veya böyle bize böyle güzel bir forum imkanı sağladığınız için de teşekkür ederim...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vallahi anlamıyorum bazen sizi ...
Biz farklı bir şey demedik hatta çok da detaylı anlattık kötü taraf olduk ...
Rütbeye bakılarak saygı gösteriliyor, yorum yapılıyor ... Kınıyorum !

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Hahaha :D
Yahu burası bir forum, mesaj yazılacak tabiki :)
Enesim sana katılıyorum.
ya arkadaşlar mesaja bu takmanız neden? bırakın insanlar kurallar çerçevesinde yazsın,konuşsun.bu ne ya herkes mesaj sayısına takıyor.ne zararını görüyorsunuz acaba?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
aslında bana göre mantiklı bazı üyeler herşeye atlıyor sırf gevezelik yapıp konuyu abuk sabuk yerlere getirmek için olur olmadık gevezelikler yapıyor bakıyorsun bir uye x konuya 10 tane yorum yazmış toplasıan adam akıllı bir cumle kurmamış laf olsun torba dolsun bazı bölumler için mantıklı

jeki01

jeki01

Üye
acılan konu hakkkında
yapılan yorum hakkında
mesaj yazmak gerekirse arkadaşlar yazar.
sınırlama bence iyi değil.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
hiç girmeyelim maxicepe daha iyi öyle kanunmu var yaa:S

Onur Saka

Onur Saka

Üye
cok gereksiz ve sacma bir uygulama olur :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
siteye katkıda bulunmaya çalışanlardan çok tepki gördüm...
ben bu iş içerisinde rütbe peşinde koşanlara elektronik tedbir fikri sunmuştum...
ne hikmetse rütbecilerden hiç ses çıkmıyor...
hem negative kararını verdi...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Siteyi düşünmeniz güzel :)
Konuda daha fazla tartışacak bir şey kalmamış.
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt