Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

frowell

frowell

Üye
Arkadaşım seni de yoruyorum ama ben şimdi garmin kurulana kadar ovi den girdim konumuma bakacaktm burda çevrimiçimi seçeyim çevrimdışımı??

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım gps bekleniyor diyo başka da birşey demiyor 1. sayfadaki dediğin herşeyi yaptım ne yapmalıyım?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım seni de yoruyorum ama ben şimdi garmin kurulana kadar ovi den girdim konumuma bakacaktm burda çevrimiçimi seçeyim çevrimdışımı??

Arkadaşım gps bekleniyor diyo başka da birşey demiyor 1. sayfadaki dediğin herşeyi yaptım ne yapmalıyım?

baska bir sey kalmıyor.Garmin calısırken sol üst kösedeki gps işaretinin üstüne gel ve tıkla devrfedısı olsun tamam de.tekrar aynı yere gir ekli yerleşik gps kullan işaretle ve tamam deyin.
yani gps devre dısı bırakıp tekrar etkinleştirin düzelir.bu normal gps cihazlarında da olur acık oldugu halde uydu ya baglanmazsa gps alıcısını kapatıp acın problem cözülür...

frowell

frowell

Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim son bi sorum daha olacak ben Nadir abinin konusundan Ndrive yide yükledim hangisi daha iyidir

Garminin içinde sesli yürüme rehperi varmı (sürüş değil)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim kardeşim son bi sorum daha olacak ben Nadir abinin konusundan Ndrive yide yükledim hangisi daha iyidir

Garminin içinde sesli yürüme rehperi varmı (sürüş değil)

Ndrive in farklı avantajları var bu kişiye göre değişir ikiside iyi ancak Garmin de kapı numaraları var ndrive da daha yok...
sesli yürüme şehir rehberleri bende yok ...

frowell

frowell

Üye
o rehberleri nerden bulabilirim?

frowell

frowell

Üye
tamam binbaşım sağolun onun sitesinde dolaşmak zor geliyo bana bıraz

reis eagles de vardır belki bu işlerin piri o...

Hocam birşey sorcam benim gps biraz geç bağlanıyo 3-4 dakika bu herkes te böylemidir ve bağlandıgında olmuyor.

mursel_19

Üye
bana n79 harita yeni güncellemesinin linkini yollarmısınz bide video izleme programı linki şimdiden tşk ben kuryeyim cok işime yarıyodu ama şu anda zorlanıyorum sokak bulma konusunda iş yerin cok arkadşımda aynı sıkıntı var

theemnt

theemnt

Üye
alıntı yapmışsın ama yinede teşekürler

punqermojo

Üye
heryerde yapabilirmiyiz?

*-king-*

*-king-*

Üye
teşekkürler

peace_ces

Üye
Telefon: 5800
Güncellemeler : Hepsi son sürüm yüklendi.
Uygulamalar: Ovi Maps ve Garmin
Sorun: hiç bir şekilde GPS'e bağlamanadım :)

Yazdıgınız Bütün ayarları yaptım. GPS'immi Bozuk acaba deli olucam
Ovimap'e konumum diyince hemen Bağlantı Kurulamadı. Lütfen Tekrar Deneyin çıkıyor neden acaba ?

ModiFix_TR

Üye
Telefon: 5800
Güncellemeler : Hepsi son sürüm yüklendi.
Uygulamalar: Ovi Maps ve Garmin
Sorun: hiç bir şekilde GPS'e bağlamanadım :)

Yazdıgınız Bütün ayarları yaptım. GPS'immi Bozuk acaba deli olucam
Ovimap'e konumum diyince hemen Bağlantı Kurulamadı. Lütfen Tekrar Deneyin çıkıyor neden acaba ?

bende de aynı sorun var ama GPS BEKLENİYOR DİYO VE ÖYLE KALIYO BAĞLANMIYOR

karanlık83

Üye
arkadaşlar dediğiniz ayarları yaptım tlf nokia 5800 ama şimdi bağlantı yok diyor yanlış bişey mi yaptım acaba?

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
1. sayfadaki işlemi yaptım nokianın N95 8GB orjinal gps inden ücretsiz faydalanabiliyormuyuz .girebiliyormuyuz yani ?

5 programda da gps i kullanır...
n 95 8 gb ın haritalar gps de kullanabilirmiyiz bu ayarlarla

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
1. sayfadaki işlemi yaptım nokianın N95 8GB orjinal gps inden ücretsiz faydalanabiliyormuyuz .girebiliyormuyuz yani ?

n 95 8 gb ın haritalar gps de kullanabilirmiyiz bu ayarlarla

kullanırsınız ama n95 gps i iyi degil...

emre1112

emre1112

Üye
Saol :)

Üst Alt