Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
trident s321 tv mobile phone kamera sorunu!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
natron3838
Üye
Konu Sahibi
trident s321 tv mobile phone kamera sorunu!!!
arkadaşlar benim trident s321 tv mobile phone var kamera ile hiç bir işlem yapmıyor video ve resim cekmiyor kamerayı açıyorum foto çekmek için telefon donuyor acill yardım pls...
OğuzcanAbi
Üye
çöpe at desem ayıb mı olur çünkü tamire werecen telefondan fazla para tutacak
natron3838
Üye
Konu Sahibi
bedava yapıyorlar garantisi var 1-2 haftaya geliyor garantiye yollayım mı?
seni bir konuda bilgilendirmek istiyorum. bazı kişiler trident in servislerinden şikayetçi işte diyolar ki telefonun dokunmatikliği bozuktu servise gönderdim 1 ay sonra geldi ve eski halinden çok daha kötü oldu 2. defa gönderdim aynı şekilde geri gönderdiler 3. defa ya gönderdim servis kabul etmediğini söyledi ve bir arızasının olmadığını söylüyolar diyenler var.. ama bunun yanı sıra başkalarıda diyo ki.. işte servise verdim 1 hafta sonra sapa sağlam geldi .. hatta bi kaç kişide servisine gidip 10 dk da yaptırıyomuş bunları biliyorum.. istanbulda isen bayrampaşada servisi varmış bence kendin git yada gönder.. tafsiyem budur.
natron3838
Üye
Konu Sahibi
sagol garantiye yolladım
furkantel
Üye
en doğrusu yapmışşsın
yolcu20
Üye
telefon gelınce bak bakalm herhangi bir sorun varmı varsa bence onunla daha ugrasma cok iyileri var. Al W-T6 felan cok iyi yani suanda kullanıyorm hiç bir sorun yok...