Rengi geçtim... Ben 190'ım. Micra'ya nasıl sığayımaLσηє;2478390' Alıntı:bu araba erkeklere yakışmaz zaten![]()

Micra mi
Telefon deseydin bari![]()

Kedi Olmaz Yahu Hakaret Eder Gibi Hayvanmı vErimBakacak durumu varsa bir kedi alabilirsin![]()

Ata bey abi Kozmetik ürünü olmaz dedim en başta zatenE bir fiyat aralığı yaz istersen?..
Burberry ya da Guess saate çok az kız hayır diyebilir (tabii iyi seçilmiş ise) ama ortalama 600-900 lirayı gözden çıkartman gerekir.
Ya da hoş bir gümüş kolye alabilirsin. Onda da 50 lira civarı bir paraya çıkarsın işin içinden.
Ya da ard arda gelen iki hat alabilirsin.
0532 771 61 34
0532 771 61 35
gibi... O da çok pahalı olmaz.
Lancomé'den Miracle var parfüm... Çok yakışıyor genç kadınlara, çiçekli bir kokusu var... 200 lira civarı...
Para sorunum yok diyosan Nissan Micra alabilirsin...
Kadınlara çok yakışıyor...

1 Saat Ugraştım ve buldum 

Daha Yemege Cıkıcaz 
Dostum Telefon Aldım Ona
telefon olarak bi n97 veya n900 nasıl fikir![]()

E bir fiyat aralığı yaz istersen?..
Burberry ya da Guess saate çok az kız hayır diyebilir (tabii iyi seçilmiş ise) ama ortalama 600-900 lirayı gözden çıkartman gerekir.
Ya da hoş bir gümüş kolye alabilirsin. Onda da 50 lira civarı bir paraya çıkarsın işin içinden.
Ya da ard arda gelen iki hat alabilirsin.
0532 771 61 34
0532 771 61 35
gibi... O da çok pahalı olmaz.
Lancomé'den Miracle var parfüm... Çok yakışıyor genç kadınlara, çiçekli bir kokusu var... 200 lira civarı...
Para sorunum yok diyosan Nissan Micra alabilirsin...
Kadınlara çok yakışıyor...

Carşı Benim Mekan ZatenKapalı çarşınin orda çakma rolexler var al bir tane![]()

aldıkmı orjinal alırız yoksa almayız 
ulan dogru yaa unuttum hiç aklıma gelmediBir de sevgililere özel saatler var çiftli onları da düşün derim![]()