Trident Markasından Zarar Görenler! Dikkat!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k_erkanaltun

Üye
    Konu Sahibi
Trident Markasından Zarar Görenler! Dikkat!
Saygıdeğer arkadaşlar;

Trident Gsm ürünlerinden son zamanda yaşadığım problemler nedeniyle ve firmanın ilgisiz ve ukala tavırları nedeniyle Triden markasından zarar görenlere yönelik tridentsikayet.tk adı altında site açmış bulunmaktayız. Bu marka için ödenilen paraya karşılık aldığımız ürünün kalitesi ve teknik servis yetersizliği ve son olarak ilgisizliklerine dur demek için sizleride açılan bu siteye görüşlerinizi yazmanızı istirham ederiz. Maxicep madetorlarına bu duyuru nedeniyle tarafımıza kızmamalarını rica eder, haklı olduğumu bu mücadelede desteklerinizi esirgememenizi umarız.

Saygılarımla;

ERKANALTUN
Satış Mühendisi

muratsandik

Üye
evet hıc memnun kalmadım bıdaha tovbe almam

--------------- Ekleme ---------------

hemen tel degıstırdım verdıgım paralara yazik oldu ya

ucx

ucx

Üye
Ben son derece memnunum herşeyinden.

temasan53

temasan53

Üye
Saygıdeğer arkadaşlar;

Trident Gsm ürünlerinden son zamanda yaşadığım problemler nedeniyle ve firmanın ilgisiz ve ukala tavırları nedeniyle Triden markasından zarar görenlere yönelik tridentsikayet.tk adı altında site açmış bulunmaktayız. Bu marka için ödenilen paraya karşılık aldığımız ürünün kalitesi ve teknik servis yetersizliği ve son olarak ilgisizliklerine dur demek için sizleride açılan bu siteye görüşlerinizi yazmanızı istirham ederiz. Maxicep madetorlarına bu duyuru nedeniyle tarafımıza kızmamalarını rica eder, haklı olduğumu bu mücadelede desteklerinizi esirgememenizi umarız.

Saygılarımla;

ERKANALTUN
Satış Mühendisi

Forum kuralları gereği marka karalamak yasaktır, bilginize.....

bok258

Üye
ya kardeşim aldım varya ne progsi var ne teması var ne adam gibi pc suite var on para etmez ya bunu yaan kardeşimiz neden temsını progsini düşünmemiş yaaaa böyle olursa hiç yapmasın ne bu yaaaa

theyureklicocuk

Üye
ayrıca tridentin kndi sitesinde verdigi pc suite programı da arızalı dosyaları eksik

romeo11

Üye
200 tl lik telefondan ne bekliyorsunuzki arkadaşlar.beyenmeyenler 1000 tl lik telefondan alsın.

murat_421

Üye
ben kullanıyorum herşeyiyle süper hiç bir problem yaşamadım

alllahsiz

Üye
kardes ben memnunum sahsen 270 liraya aldim bin tl lik tele kiyaslanamaz ama fiyatina gotede super bi hassa samsungtan daha iyi oldugunu dusunuyorum

kol@j

kol@j

Üye
bir firmanın değeri malının arkasında duruncaya kadardır...

kaç zamandır... arızalı bir kullanma kılavuzu var sitelerinde onu bile yenilemediler...

ürünAllah yapısı değil ya kul yapısı ... elbet bozulacak kol çıkarcak...

eğer ki bunlara çabuk cevap verip müşteriyi mağdur etmiyorsan...
gözün malın kalitesini o kadar da aramaz... çünkü o zaman firma kalitesiz üründen zarar edeceğinden...
müşteriyi de mağdur etmeyen ürün satar ki kendisi de zarar etmesin

esmeerr

esmeerr

Üye
Aldıgım ılk gunden berı sorun var dokunmatıgı tutukluk yapıyor sarjı kafası esınce alıyor kulaklık calısmıyor sıtede arayana resım vb. Seyler eklenebıldıgı yazıyor ama yalan radyosu cekmıyor daha alalı 6ay oldu ıkı kez servıse gıttı hatta sımdı kulaklık gırısı yıne arızalı sureklı arıza verıyor fırmayla cok tartıstım degıstırın dedım once bır bayan cıktı uzun tartısmalar sonucu tamam degıstırelım dedı sonra cıhazı gonderıyorum dıye aradıgımda bızde oyle bır bayan calısmıyor bızde degıstırme olmaz dedıler

sseyfi

Üye
trident firması mezhepi bozuk midesi geniş yüzsüz bir firma telefonumu 6 kere servise gonderdim yüzlerce dakka müzik dinleyip beklemede kaldım sayısız çalışanın ismini ezberledim ama sadce gerildim çözüm göremedim ALLAH MÜSTEHAKINI VERSİN bunların 2 yakaları bir araya gelmesin İNŞALLAH. Malını satana kadar ERKEK Malını sattıktan sonra ERKEĞİN DİŞİSİ bunlar yazıklar olsun HARAM OLSUN

altanonder

Üye
arkadaşım çin maLı cep telefonları için tema buLursan bizede söyLe ben çok memnunum ayrıca:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...