5800 xm alacam arkadaşlar .güncel sürüm ? telefonu açmadan güncel olduğunu anlayabilirmiyiz ?
nedir güncel sürümü nee olarak geçer? İlk defa alıyorum sıfır telfndan D: biraz tırsaklık var . 5800ın eski sürümlerinde hata olduguna dair haberlerden dolayı =)![]()

Pff...!!! Sakın alma diyorsunuzda nedir bu ? Derken açıklayıcı olun. Bende aldım 1 hafta öncesine gayet iyi telefon. Güncellemeyi'de yaptım. 5800'da v40 yok diyen arkadaşta hiç birşey bilmiyor ve boş boş anca boş post olsun diye yazıyor. Diğeri sakın alma diyor link veriyor.. Radyo'da donma var diye. Bende 1 hafta öncesine aldım telefonu.. gayet hoş, zarif ve kullanışlı telefon. Nokia servisine götürdüm ve güncellemeleri yaptırdım.. hiç bir donma vs. söz konusu değil ...
Tavsiye ederim![]()
kardeşim 480 liraya bulacagın en güzel telefon bence güzel bakılınca hiç bi sorun çıkarmıyo çok güzel bir telefon bendede var ekranına jlatin aldım (5lira) bundan sonra öyle kullanıcm jlatin olduguda belli olmuyo bence süper telefon süper süper iphoneye 1000 1500 lira verecegine git 3 tane 5800 al daha karlı çıkarsınValla kardeşim bende bu pazar alıcam fakat Millet süper telefon al falan dio . bazılarıda alma kötü fln dio :S napıyım şarşırdım amaa telefon hazır artık alıcam kimse döndüremez beni bu yoldan![]()