5800 Alacam ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
5800 Alacam ..
5800 xm alacam arkadaşlar .güncel sürüm ? telefonu açmadan güncel olduğunu anlayabilirmiyiz ?

nedir güncel sürümü nee olarak geçer? İlk defa alıyorum sıfır telfndan D: biraz tırsaklık var . 5800ın eski sürümlerinde hata olduguna dair haberlerden dolayı =) :box

• Beğen
Tepkiler: cres557

Kingmortall

Kingmortall

Üye
al kardeşim benim sürümüm 29 12 2009 bi sorunda yok allaha şükür bende yeni almış sayılırım daha 2 hafta oldu olmadı ben memlunum tavsiye ederim eger sürümü güncelleştirmek istiyosan pc süite ile güncelle :oke:

karloff

Üye
5800 xm alacam arkadaşlar .güncel sürüm ? telefonu açmadan güncel olduğunu anlayabilirmiyiz ?

nedir güncel sürümü nee olarak geçer? İlk defa alıyorum sıfır telfndan D: biraz tırsaklık var . 5800ın eski sürümlerinde hata olduguna dair haberlerden dolayı =) :box

Güncel sürüm alsanda, 1 ay sonra yeni sürüm geldiğinde güncel olmayacak. Bu nedenle sürüm güncellemesi konusunu dert etme. Nokia servislerinin hepsi sizin için güncelleme yapıyorlar, hemde ücretsiz

1 ay sonra yazımdan bir anlam çıkarmayın lütfen. öylesine verilmiş bir tarih

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bence al güzel telefon bende alıcam inşallah bigisayarda oyunları bile hazır :ehe

Lacrymosa

Üye
Şu anda v50 var ama v50 yüklü 5800 olduğunu zannetmiyorum. v40 vardır.

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkür ederim .. .. :D hele maaşı alayım az kaldı .. alıcam bu ay sonnda . o zamn sıfırı kalır demi Boludayım bn .. veya internetten güvenilir bir adres ? varmıdır ... bugün sipariş verip 2 güne elime gelecek olan ?

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya .. .

nuremin

nuremin

Üye
abiler yaşım 12 benim 5800xm telefonum var ben memnunum sizede öneririm abiler :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hiç alma hata yaparsın çok rezil bi telefon.

padisah_58

padisah_58

Üye
nokıayla iş yapma kardeşim.. yazılımsal hata veriyor defalrca garantiye gönderdim düzeltemediler değişim istedim elektronik arız olmadığında değişim reddedildi ama garanti şartlarında bunlar yazmıyor.. git samsung yada sony e. falan al... nokıa ve genpa mal gibi şirket..

WastabMan

WastabMan

Üye
Pff...!!! Sakın alma diyorsunuzda nedir bu ? Derken açıklayıcı olun. Bende aldım 1 hafta öncesine gayet iyi telefon. Güncellemeyi'de yaptım. 5800'da v40 yok diyen arkadaşta hiç birşey bilmiyor ve boş boş anca boş post olsun diye yazıyor. Diğeri sakın alma diyor link veriyor.. Radyo'da donma var diye. Bende 1 hafta öncesine aldım telefonu.. gayet hoş, zarif ve kullanışlı telefon. Nokia servisine götürdüm ve güncellemeleri yaptırdım.. hiç bir donma vs. söz konusu değil ...

Tavsiye ederim :bye2:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Her telefon modelinin içinden elbet problemli olan çıkıyor. Hatta adamlar iphone 4 çıkardı sinyal gücü zayıflama problemi çıktı son model telefonda, şimdi millet diyebilirmi sakın iphone 4 almayın rezil telefon diye. elbet sorun varsa çözümüde vardır. donanımsal olmadktan sonra her yazılımın çözümü mevcut olacaktır. onları kafana takma. bende 5800 kullanıcısıyım ve gayette memnunum. Tavsiye ederim.

tektabancam

Üye
Pff...!!! Sakın alma diyorsunuzda nedir bu ? Derken açıklayıcı olun. Bende aldım 1 hafta öncesine gayet iyi telefon. Güncellemeyi'de yaptım. 5800'da v40 yok diyen arkadaşta hiç birşey bilmiyor ve boş boş anca boş post olsun diye yazıyor. Diğeri sakın alma diyor link veriyor.. Radyo'da donma var diye. Bende 1 hafta öncesine aldım telefonu.. gayet hoş, zarif ve kullanışlı telefon. Nokia servisine götürdüm ve güncellemeleri yaptırdım.. hiç bir donma vs. söz konusu değil ...

Tavsiye ederim :bye2:

Arkadaşım fikirlerine saygı duyuyorum ve aynı sayğıyı bekliyorum ben yaşadıgımı paylaşdım ve birbaşka kişi veya kişilerin de madur olmamasını istedim verdigim linklere gir bak onlar benim konularım ve yaşadıgım olumsuzluklar sorunlar en iyi yaşayan anlar bu cihaz sorunlu sorunlu olmasa idi değişime almazdılar
ve de ekliyeyim güncelleme yapamazsınız demedim güncellemelerin siteden kaldırıldıgını yazdım nedeni ise bir forumda gördüm kontrol ettim ve bunu burada paylaştım belki şimdi tür kodunu girince güncelleme gösteriyor olabilir çünki kontrol etmek gereksiz ozaman durum buydu sende kontrol et bak güncelleme var ise bildir servisden güncelleme elbette yaparsın sen neden evinden yapamadın güncellemeyi onu açıkla çünki tel güncellemeyi bulamıyor çünki nokia güncellemeyi geri çekdi çünki v40 den sonra 5800 sapıttı radyo çıldırdı telefon tam bir kabus oldu.

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
nyse yaa alalım en iyis :D

ghostplane

ghostplane

Üye
Valla kardeşim bende bu pazar alıcam fakat Millet süper telefon al falan dio . bazılarıda alma kötü fln dio :S napıyım şarşırdım amaa telefon hazır artık alıcam kimse döndüremez beni bu yoldan :D

nuremin

nuremin

Üye
bence iphone verecen paraya ya 5800 veya x6 oda olmassa samsung galaxys :) önerilerim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Valla kardeşim bende bu pazar alıcam fakat Millet süper telefon al falan dio . bazılarıda alma kötü fln dio :S napıyım şarşırdım amaa telefon hazır artık alıcam kimse döndüremez beni bu yoldan :D
kardeşim 480 liraya bulacagın en güzel telefon bence güzel bakılınca hiç bi sorun çıkarmıyo çok güzel bir telefon bendede var ekranına jlatin aldım (5lira) bundan sonra öyle kullanıcm jlatin olduguda belli olmuyo bence süper telefon süper süper iphoneye 1000 1500 lira verecegine git 3 tane 5800 al daha karlı çıkarsın :oke:

okumus_43

okumus_43

Üye
Bencede arkadaşım al çok kral telefon pişman olmassın ayrıca v50 özel sürüm yüklü veriyorlar kafana takma ....

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
yarın iniyorum köyden şehreee :D :D aldım gitti .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt