operatör logosunu kaldırıp isim yazma

Sponsorlu Bağlantılar

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
operatör logosunu kaldırıp isim yazma
arkadaşlar telefonum N70 ve avea kullanıyorum.acaba avea yazısını kaldırıp yerine herhangi bir isim yazabilirmiyim?
Kod:
konuya moderatör cevabı:elinizde paint vs... programla 
yaptığınız resimleri telefona kaydedin fexplorerla istediğiniz resmin üzerine gelip
operatör logosu olarak ayarla seçeneğini seçin telefonunuz kapanıp açılacaktır logonuz ekranda.
Boyut olarak [IMG]http://www.smsnet.com.tr/samplesbw/logo/8653.gif[/IMG] logosunu kaydedip düzenleyebilirsiniz
Exalans

Ozan

Ozan

Admin
File manager dan girince mbm uzantılı bir dosya vardı tam hatırlamıyorum adını ve nerde oldugunu ama bilen arkadaslar yardım edecektir.

File manager ile mbm uzantılı bi dosyayı arayabilirsin C sürücünde .

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
opman programı yükle kardeşim istediğin resmi logo yapabilirsin fexplorer lede oluyor ama resmi bütün olarak koyuyor güzel durmaz ben opman ile manken fotoğrafındaki sadece göz bölümünü koyuyorum yani zoom yaparak resmin neresini istersen orasını koy logo olsun :spr

Exalans

Exalans

Üye
cevap işinize yaradımı

Ozan

Ozan

Admin
Dostum avea yazısını kaldırmayı sormus sen resim eklemeyi göstermissin tamamen silmek için baska bir yol vardı sanki

sekopy

Üye
operator adını nasıl değiştirebiliyoruz arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı telefon E72

teşekkürler

sharp_42

Üye
yürü bee..

jeki01

jeki01

Üye
deniyen var mı?

ad45

ad45

Üye

burdaki dosyayi indir oncelikle N70 uygun pythonu bul yukle ,python-v1-3-17-s60v2;(forumlarda bulursun)
prg python yuklu degilse calismaz.
istedigin metin-yazi eklersin.

jeki01

jeki01

Üye
N79 uygun python programi hala bulamadim.

ad45

ad45

Üye
s60v3 bolumunde python mutlak vardir
bulamazsan oradaki MOD-LARDAN iste
:kop:

Üst Alt