Karpuz büyüklüğünde mantar buldu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi

Konya'nın Hüyük ilçesinde pikniğe giden Hasan Hüseyin Ünal'ın bulduğu 65 kilogram ağırlığındaki mantar görenleri şaşırttı.

Konya'nın Hüyük ilçesinde pikniğe giden Hasan Hüseyin Ünal'ın bulduğu 65 kilogram ağırlığındaki mantar görenleri şaşırttı. Hafta sonu ailesiyle birlikte Hüyük yaylalarına pikniğe giden Hasan Hüseyin Ünal yaylada mantar aramaya çıktı.AA muhabirine bulduğu dev mantarı önce beyaz bir taş parçası zannettiğini söyleyen Ünal mantarı buluş öyküsünü şöyle anlattı:''Hobi olarak hemen hemen her gün akşam üzeri mantar toplamaya çıkarım. Bu hafta sonu da yaylaya ailemle beraber pikniğe gelmiştim. Dönüş öncesinde mantar toplamak üzere ailemle birlikte yaylayı gezmeye çıktık. Bir kaç küçük mantar topladıktan sonra taşlar arasında bembeyaz bir taş olarak düşündüğüm şeye yaklaşınca bunun bir taş değil mantar olduğunu anladım.''Ünal bu irilikte bir mantarla daha önce karşılaşmadığını da söyledi.
65 kilogram ağırlığında ve 40 santimetre çapındaki dev mantarı gören vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizlemeyemedi.

kol@j

kol@j

Üye
hayvansal olmayan ve et yerine geçen tek besin...
araştırmak lazım...

Necmati

Necmati

Üye
:bangin::bangin:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
oh onu tavukla soteliycen birde krema katcan of of ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hormonlu mu yoksa?

ogul8

ogul8

Üye
anltr haklı yamişşşşşşşşşşş

Onur Saka

Onur Saka

Üye
hiç mantar yemedim yememde igrenççç :s

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi

hıc bı nımete ıgrenc denmez (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...