Facebook açılmıyorr acilll yardımm !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Facebook açılmıyorr acilll yardımm !!
laptopuma yeni format attım arkadaşlar. fakat bütün sitelere giriyorum facebooka girceğim zaman sadece yazıları çıkıyor kocaman kocaman. site açılmıyor . yardımm lütfenn :(

kol@j

kol@j

Üye
tarayıcını, yenile, güncelle, değiştir....bunlardan birini yapınca tekrar dene olmazsa diğerini yap...
hayırlı forumlar...

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcını, yenile, güncelle, değiştir....bunlardan birini yapınca tekrar dene olmazsa diğerini yap...
hayırlı forumlar...

en iyi tarayıcıları denedim mozilla . opera , crome , olmuyorr :vur

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ekran görüntüsünü koy bakalım.Bu şekilde pek anlaşılmıyor.

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Consul9

Consul9

Üye
başka sitelerdede bu sorunu yaşıyormusun?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aklıma ilk gelen kullandığın eklentiler.Mesela resim veya script engelleyicileri engelliyor olabilir.Bunları devre dışı bırakıp tekrar girmeyi dene.Opera'dan bağlanıyorsan , varolan tüm eklentileri devre dışı bırak ve facebook'u aç.Eğer açılıyorsa kullandığın eklentilerin isimlerini belirt , ona göre yardımcı olalım.

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma ilk gelen kullandığın eklentiler.Mesela resim veya script engelleyicileri engelliyor olabilir.Bunları devre dışı bırakıp tekrar girmeyi dene.Opera'dan bağlanıyorsan , varolan tüm eklentileri devre dışı bırak ve facebook'u aç.Eğer açılıyorsa kullandığın eklentilerin isimlerini belirt , ona göre yardımcı olalım.

kullandığım hiç bi eklenti yok zaten yeni format attım hatta o gün 2 , 3 kez format attım bi xp kurdum en son win 7 kurdum. Hala aynı. hiç bişe yüklemeden sıfır açılır açılmaz giriyorum yok. Flaş falan hepsini yüklüyorum olmuyo gene. Opera , google crome, mozilla , hepsini denedim. Olmuyor resim de gördüğün gibi yazılar çıkıp kalıyorr.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ozaman şunu dene.C:\Windows\System32\Drivers\etc\ konumuna git.Buradaki hosts dosyasının yedeğini biryere al.Yedek aldıktan sonra hosts dosyasını not defteri ile aç , içini komple silip kaydet.

Buda işe yaramazsa , Firefox'un portable sürümünü dene.

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman şunu dene.C:\Windows\System32\Drivers\etc\ konumuna git.Buradaki hosts dosyasının yedeğini biryere al.Yedek aldıktan sonra hosts dosyasını not defteri ile aç , içini komple silip kaydet.

Buda işe yaramazsa , Firefox'un portable sürümünü dene.

kardeş bilgilerin için çok teşekkürler. Araştırdım sorun türktelekom daymış DNS leri değiştirdim düzeldi. Benim gibi bir çok kişi yaşamaya başlamış. DNS lerle halloldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt