auto backup kapatma..

Sponsorlu Bağlantılar

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
auto backup kapatma..
arkadaşlar autobackup kapatma olayı hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olursa sevinirim aramama ragmen bulamadım.. programsız istiyorum yalnız yok su programı kur oyle yap seklinde degil itunes da kesin bir puf noktası vardır bilen varsa yardımcı olsun.. ı love you :):bilmm

exmurat

exmurat

Üye
arkadaşlar autobackup kapatma olayı hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olursa sevinirim aramama ragmen bulamadım.. programsız istiyorum yalnız yok su programı kur oyle yap seklinde degil itunes da kesin bir puf noktası vardır bilen varsa yardımcı olsun.. ı love you :):bilmm

söyliyeyim nasıl yapacagını.
itunesten kendi telefonunun ismini tıkla>sonra üstte ekranın ortasında summary info apps ringtones gibi şeyler yazıyor.ordan summary secılecek zaten kendi telefonun üzerini tıkladıgında olmadıysada kendin bas summary yazan yere sonra kaydırma çubugunu aşagıya çek Options var o bölümde open itunes when this iphone is connected yazan yer seçili olmalı onu kaldır sonra en sag alt köşede apply yazısı çıkacak ona bas ondan sonra bilgisayara her baglandıgında herşey silinmez.bu gerizekalı backup işlemi zaten benim garanticep şifremide ucurdu baştan alıcam.araştırarak buldum. selametle kal...

Takipçi Satın Al

Üst Alt