Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biri Baksın Lütfen Virüs mü bu?????
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
punqermojo
Üye
Konu Sahibi
Biri Baksın Lütfen Virüs mü bu?????
Hafıza kartımda çıkan bu ini biçimli şey nedir arkadaşlar içinde bişeler yazıo anlamıyorum virüsmü bu????
Bir Yadım etse Çok sevinirim Bakıp geçmeyin lütfen
Freestyle.Cod
Üye
yok kardeşim virüs deil ayar dosyası gibi bişey bnm mp3 dede var
Kingmortall
Üye
kardeş hafıza kartını biçimle herşey gider oda gider büyük bir ihtimalle
Arkadaşım o virüs değil.. Bazı programlar kurulduğunda ayar raporu hazırlar ve programın yüklendiği yere yada telefon hafızasına kaydeder.Bu raporu.. Dosya ismindende anlaşıldığı gibi bu USB kablosuyla karta atılan veya yüklenen bir programın ayar yada kurulum raporu..ViRÜS DEĞiLDiR...Silmene gerek yok
Arkadaşım o virüs değil.. Bazı programlar kurulduğunda ayar raporu hazırlar ve programın yüklendiği yere yada telefon hafızasına kaydeder.Bu raporu.. Dosya ismindende anlaşıldığı gibi bu USB kablosuyla karta atılan veya yüklenen bir programın ayar yada kurulum raporu..ViRÜS DEĞiLDiR...Silmene gerek yok
o dosya winamp ın algılaycısının rapor dosyası winampı sil onun alternatifi aimp2 yi kur sorun gecer umarım yadımcı olabildim ve o dosya virüs de değil
o dosya winamp ın algılaycısının rapor dosyası winampı sil onun alternatifi aimp2 yi kur sorun gecer umarım yadımcı olabildim ve o dosya virüs de değil