Nokia E 71 Sertifika Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

byoflove

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E 71 Sertifika Hatası
Arkadaşlar merhaba;
Nokia E 71 aldım. siteden apllication, theme falan indirdim.Ama kurmaya çalıştığımda sertifika hatası diyip kapatıyor.

ne yapmam gerektiği konusunda yol gösterebilir misiniz.

willrock

willrock

Üye
telefonunda hangi versiyon yüklü *#0000# yapıp versiyonu yazarsanız yardımcı olabilirim.

byoflove

Üye
    Konu Sahibi
200.21.118
rm - 346

willrock

willrock

Üye
üzgünüm yardımcı olamıcam benim eski versiyon. ben size birşey sorabilir miyim benim eski versiyonda kamera n73 e göre biraz daha karanlık çekiyor acaba yeni versiyonda kamera iyileştirilmişmi ve başka herhangibir özellik varmı. artıları ve eksileri yazarsanız çok iyi olucak.

Necron43

Necron43

Üye
Ceptelefonda tahirini geri at 2007 veya 2008 ve dene, olmuyorsa haber ver.

Nokia N73 Carl ZeissOptik var, su an en iyi Kamara oh. Yani Nokia yeni Cep telefonda olmadi icin.

Arkadaslar E71 Tomtom olmuyor, simdilik ? Niye olmuyor bunu tah bilmiyorus?! Simdilik Tomtom 6.x eski oldundan olabilir yada E71 Symbian OS codelar baska oldu icin mi? Yani Simdilik E71 ya garmin, McGuider.
Yada Route66, Navigon bi denen?

Necron43

Necron43

Üye
Nokia E71 S60 3rd Edition FP1

PlatformID: 0x20002496b

Yani Programi yenden yasmanis gerec.

kartalizma_sb

Üye
ben hala yapamadım bu tarıhı nasıl gerı atcaz bırı anlatabılırmı sımdıden tskr

gun35

Üye
Arkadaşlar merhaba;
Nokia E 71 aldım. siteden apllication, theme falan indirdim.Ama kurmaya çalıştığımda sertifika hatası diyip kapatıyor.

ne yapmam gerektiği konusunda yol gösterebilir misiniz.

E71 sertifika hatasını düzeltmeniz için UYGULAMA YÖNETİCİSİne girin daha sonra SEÇENEKLER. AYARLAR yazılım yükleme bölümünü tümü olarak değiştirin.. sertifika hatası düzelecektir.. ve tel. hataları kodlara göre değil kullandığı yazılıma göre tesbit edilir..:oke: birde unutmadan tarihi geri alma n serisinde daha sağlıklıdır.. yükleyeceğiniz pro. tarihine göre ayarlayın sorun yasamazsınız..

sadomazoemin

Üye
E71 sertifika hatasını düzeltmeniz için UYGULAMA YÖNETİCİSİne girin daha sonra SEÇENEKLER. AYARLAR yazılım yükleme bölümünü tümü olarak değiştirin.. sertifika hatası düzelecektir.. ve tel. hataları kodlara göre değil kullandığı yazılıma göre tesbit edilir..:oke: birde unutmadan tarihi geri alma n serisinde daha sağlıklıdır.. yükleyeceğiniz pro. tarihine göre ayarlayın sorun yasamazsınız..

Sertifika sorunun düzelttim, bunun için teşekkür ederim fakat tomtomu malesef çalıştıramadım...

maviadam

Üye
ne yaptı isem olmuyor hata nerdeee?????
400.21.013
22-10-2009

karshiyakali

karshiyakali

Üye
gun35 arkadaşın dediği doğru fakat tomtom bildiğim kadarıyla çalışmıyor e71 de

cafer_cakar

Üye
arkadaslar ben ne yaptıysam ne ettıysem olmuo bı haftadır ugrasıorum bı turlu bı tane tema bıle ındıremedım allah rızası ıcın bana yardım edın sertıfıka sorunu dıyo tarıhı degıstırdım uygulama yonetıcısıne baktım tumu yaptım yıne olmuo yıne olmuo bırı bana yardım etsın :(

karshiyakali

karshiyakali

Üye
cafer uygulama yöneticisine gidip seçenekler de seçenekler ayarlar diyip yazılı yüklemeyi tümü olarak seç büyük bi ihtimalle olacaktır. bide telin hackli değilse unsigned porgramları yükleyemezsin

elninodijo

Üye
e 71 sertifika hatası sorununu nasıl çözücez arkdslar yardımcı olun bana

Necron43

Necron43

Üye
HelloOX2.v2.03 yeni ceptelfon Cer kaldiran !
?? Test edilmedi bu Programm ??

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefonu hackle sertifika falan bişey kalmaz

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
E71 kuLLanıyorum

VErsiyon 410.21.010
08-02-10 RM-346
Fakat Sitedeki hiç bir Hack programı işe yaramıyor bir türlü hackleyemedim nedendir ?

karizma_272

Üye
Arkadaşlar mrb bende e71 kullanıcısıyım ve versiyon 400.21.013 yüklü ama ne yaptıysam bu sertifika problemine bi çare bulamadım lütfen yardım edin yok mu bunun başka çaresi...

zayimoglu37

Üye
Arkadaşlar mrb bende e71 kullanıcısıyım ve versiyon 400.21.013 yüklü ama ne yaptıysam bu sertifika problemine bi çare bulamadım lütfen yardım edin yok mu bunun başka çaresi...
arkd IM gonder bana ben sana sertifika alir hellox sigin yapar sertifikanla birlikte geri gonderririm hellox la teli hack lersin daha sertifika hatasi almassin Im ozel mesajdan gonder

Takipçi Satın Al

Üst Alt