Arkadaşlar merhaba;
Nokia E 71 aldım. siteden apllication, theme falan indirdim.Ama kurmaya çalıştığımda sertifika hatası diyip kapatıyor.
ne yapmam gerektiği konusunda yol gösterebilir misiniz.
birde unutmadan tarihi geri alma n serisinde daha sağlıklıdır.. yükleyeceğiniz pro. tarihine göre ayarlayın sorun yasamazsınız..E71 sertifika hatasını düzeltmeniz için UYGULAMA YÖNETİCİSİne girin daha sonra SEÇENEKLER. AYARLAR yazılım yükleme bölümünü tümü olarak değiştirin.. sertifika hatası düzelecektir.. ve tel. hataları kodlara göre değil kullandığı yazılıma göre tesbit edilir..birde unutmadan tarihi geri alma n serisinde daha sağlıklıdır.. yükleyeceğiniz pro. tarihine göre ayarlayın sorun yasamazsınız..
Sertifika sorunun düzelttim, bunun için teşekkür ederim fakat tomtomu malesef çalıştıramadım...
arkd IM gonder bana ben sana sertifika alir hellox sigin yapar sertifikanla birlikte geri gonderririm hellox la teli hack lersin daha sertifika hatasi almassin Im ozel mesajdan gonderArkadaşlar mrb bende e71 kullanıcısıyım ve versiyon 400.21.013 yüklü ama ne yaptıysam bu sertifika problemine bi çare bulamadım lütfen yardım edin yok mu bunun başka çaresi...