15.06.2010 Güncel ...:::Nokia 5800 v50 Modifiye Firmware Pirated v4 (Hacked) --- Türkçe :::...

Sponsorlu Bağlantılar

aykseldi1

Üye
5800 v4 içinde çalışıyor mu??

efemko

Üye
paylasım ıcın saol ama bı sorum olcak ben hack dosyasını ındırmeden fw yı yuklersem olmazmı.yanı aslında ben garantı bozulmasın ıstıyorumda??? yardımcı olursanız sevınırım...

myhacker

Üye
arkaslar yukleyen arkads varsa yardımcı olabilirmi ben beceremedimde rica ediyorum lütfen

msn : [email protected]

myhacker

Üye
arkadaslar ben çok kötü bişi yaptım bu modifiyeyi yükledim ama müzik dinlerken kasma yapıyodu msj filan çekemiyodum tekrar jaf ile orjinali yükledim ama her dka komple kapanıyo bastan açılıyo nokia birleşen eller çıkıyo napcam lütfen yardım çakacam telefonu yere lütfen yardım edin bana... :SSSSSS

haLucq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben çok kötü bişi yaptım bu modifiyeyi yükledim ama müzik dinlerken kasma yapıyodu msj filan çekemiyodum tekrar jaf ile orjinali yükledim ama her dka komple kapanıyo bastan açılıyo nokia birleşen eller çıkıyo napcam lütfen yardım çakacam telefonu yere lütfen yardım edin bana... :SSSSSS

Sakin Ol Ve Tekrar yükleme yap. fakat dikkatlice okuyarak yap. yeni sürüm paylaştım onu yüklemeni tavsiye ederim...

myhacker

Üye
arka arkada defalarca yukleme yaptım sonuç negatif ekran silinerek kapanıyo :S napacagımı sasırdım

trol67

trol67

Üye
Sadece linki kırık, yetişemedim, yenilerseniz memnun olurum :) teşekkürler..

AllEyesQnMe

Üye
Sadece linki kırık, yetişemedim, yenilerseniz memnun olurum :) teşekkürler..

evet rofs dosyaları linki kırık. Orjinal sitesinde arıyorum su an bulursam paylaşacam ama konuyu açan arkadas yenilerse daha güzel olur..

Üst Alt