Bedava antivirüsün zaferi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
Bedava antivirüsün zaferi!
MS Security Essentials'ın büyük zaferi...

MS'in ücretsiz antivirüsü Security Essentials ücretli alternatiflere kafa tutabiliyor mu? İşte cevap.

Microsoft'un geliştirdiği ücretsiz güvenlik yazılımı Microsoft Security Essentials genel anlamda oldukça başarılı görünüyor. Yazılımın zararlı yazılımla mücadele konusunda başarılı olduğu zaten biliniyor ama pek çok kullanıcı için henüz anti virüs firmalarının güvenlik veri tabanlarına girmemiş, yeni virüsleri tanıyıp tanımadığı soru işareti.

Bu soru işaretini ortadan kaldırmak için güvenlik yazılımları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiren bağımsız AV-Comparatives.org sitesi bir araştırma gerçekleştirdi. En ünlü 20 güvenlik yazılımını karşılaştıran sitenin test ettiği yazılımlar arasında Kaspersky, Avira, Eset gibi dünya devleri yer alıyor.

Aşağıda görmekte olduğunuz tabloda en ünlü 20 güvenlik yazılımı karşılaştırılıyor. AV-Comparatives.org'un düzenli gerçekleştirdiği incelemelere göre TrustPort, Panda, G Data ve Kaspersky'nin ardından Microsoft geliyor.

• Beğen
Tepkiler: seameer

Silinen Üye 367035

Silinen Üye 367035

Kapalı Hesap
iyi

kol@j

kol@j

Üye
bilgisayarımızı istediğimiz gibi kullandırmayan verilerimizi bozan programlara virus diyoruz...
istediğimiz gibi kullandırmamızı sağlayan programlara da anti virus diyoruz..
kesinlikle %100 güvenliğin sağlanmadığı bir ortam olan internet...
antivuruslerin içerden nasıl çalıştığını bilen pek kimse yok...
anti virusleri geç normal kullandığımız programların bile arka taraftan bilgilerini aktarım yapabilir....olabilir...
bunların hepsi virus, solucan faaliyetidir...
sonuç olarak anti virusun zaferi olmaz...
biz sadece bilgisayarımızı istediğimiz gibi kullanabiliyorsak sorun yok...

Revengeful

Emekli Yönetici
nod32 den şaşmam

kol@j

kol@j

Üye
işte virusleri en iyi temizlediğini düşündüğümüz program...
kendisi çaktırmayan bir virusse...

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
kaspersky bence iyi
bi çok anti virüsü denedim (nod,avast,avira bunların içinde) beklentimi sadece kaspersky internet security karşıladı

kol@j

kol@j

Üye
kaspersky bence iyi
bi çok anti virüsü denedim (nod,avast,avira bunların içinde) beklentimi sadece kaspersky internet security karşıladı

kaspersky çok iyi de ayarları iyi yapmazsan sistemi virusu çok fena sky

ben avira cıyım hem hafif... hem etkili....

buradan personel indiriliyor...

seameer

seameer

Üye
teşkür ettim :D

Perfect!

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt