5800-Yükleme Kaydını silmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
5800-Yükleme Kaydını silmek
Slm Arkadaşlar,

Menüden AYARLAR- UYGULAMA YÖNETİCİSİ-YÜKLÜ UYGULAMALAR ve seçeneklerden işlem kaydını göster deyince YÜKLEME KAYDI ÇIKIYOR. Bu yükleme kaydını silmenin bir yolu var mı? Çok araştırdım ama bulamadım. Arkadaşlar var mı çaresi?

JayJayyy

Üye
bende son 3 günün kaydı var otomatik siliniyor demekki

msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu aldığım tarihten bu zamana kadarki yükleyip kaldırdığım bütün uygulamalar görünüyor. buna bir ayar yapmanın yeri yöntemi olmalı o zaman.

frowell

frowell

Üye
Slm Arkadaşlar,

Menüden AYARLAR- UYGULAMA YÖNETİCİSİ-YÜKLÜ UYGULAMALAR ve seçeneklerden işlem kaydını göster deyince YÜKLEME KAYDI ÇIKIYOR. Bu yükleme kaydını silmenin bir yolu var mı? Çok araştırdım ama bulamadım. Arkadaşlar var mı çaresi?

Hard format at kardeşim.(sırasıyla yeşil kırmızı kamera açma/kapama düğmesine pin kodu isteyene kadar basılı tut[pin kodu varsa] daha sonra ülke soruyorsa tamamdır.):oke:

msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
Hard format at kardeşim.(sırasıyla yeşil kırmızı kamera açma/kapama düğmesine pin kodu isteyene kadar basılı tut[pin kodu varsa] daha sonra ülke soruyorsa tamamdır.):oke:

hard format atarsam uygulamalarım kaybolur mu ? bir de telefon kapalı iken mi yapacağım?

zayimoglu37

Üye
hard format atarsam uygulamalarım kaybolur mu ? bir de telefon kapalı iken mi yapacağım?
ewttel kapali iken yapacaksin yanli tel hafizasindakiler hepsi silinir sonradan yukledigin programlarida micro sd den tekrar yuklemelisin veya tel acikken yildiz +#7370# yap kod 12345 ver gene fformat atar kolay gelsin.

JayJayyy

Üye
bunun için tele hard formatmı atılır.arkadaş soft ta demiyor hard olacak illa.bence hard telde önemli bir arıza olduğu zaman atılmalıdır.bi gün bi bakarsın hiç açılmıyor tlf.yaz sil yaz sil ne olacak.bence bunun için softta atılmaz gerçide bi zararı yok çünkü.bende son 3 günün kaydı var demekki ya bataryayı çıkardığımda yada simi veya hafıza kartını çıkardığımda silindi.iyiki öğrenmişiniz şu hard formatı.softta kurtarmıyor ha direkt hard:nono:

msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
hard format atılmıyor. yeşil kırmızı fotoğraf düğmelerine sırası ile basıyorum ve 1 dakika kadar beklesemde atılmıyor ne biçim telefon anlamadım ya.

diğer yönetemde de olmuyor :(

frowell

frowell

Üye
hard format atılmıyor. yeşil kırmızı fotoğraf düğmelerine sırası ile basıyorum ve 1 dakika kadar beklesemde atılmıyor ne biçim telefon anlamadım ya.

diğer yönetemde de olmuyor :(

arkadaşım bence sen bi telefoncuya götür o denesın olmadı teknik servise yollarsın :oke:

JayJayyy

Üye
boşuna akıllı telefon dememişler:ehe

msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bence sen bi telefoncuya götür o denesın olmadı teknik servise yollarsın :oke:[/QUOTE

Telefon hafızasında 12 mb'lık bir boşluk görünüyor. Oysaki telefonuma antivirüs programı ve skyfire den başka hiçbir şey yüklemedim hafıza kartına da sbp tv, msn messengerı yükledim. İnternet geçmişini de sildim. Yine de 12 mb lık boşluk görünüyor.

Haklısın galiba telefonun ramını boşaltacağım derken mahvetmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt