Kaçak iphone ve orjinal iphone

Sponsorlu Bağlantılar

lazertopu

Üye
    Konu Sahibi
Kaçak iphone ve orjinal iphone
ya bi iphone buldum sıfır tertemiz ama çin malı 180 tl(fiyar açısından iyi yani daha yükseğe bile vardı) onu almayı düşünüyomda acaba bu çin malı ile orjinali arasında garanti dışında (benim için garanti önemli değil çünkü eşyalarıma çok iyi bakıyom hepsinin garantisi var ama biri bile garantiye gitmemiş ve hepsi tertemiz halen)sistemsel özelliksel bi fark olurmu olursa ne olur? bide kapanma kilitlenme filan sorunu olurmu kısa sürede bi açıklama yapsanız çok sevinecem lütfen !!!:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardım edin fiyatla ilgili sorunum yok gerinde yardım etseniz çok sevincem bu sorunlar olabilir diye kararsızlıktan adama fazla soru sormadım özellikler için sorun olmasa soracam hatta alcam hemen

rapman

rapman

Üye
en önemli fark çin malı iphonelarda .ipa uzantılı harika oyunları oynayamassın.ayrıca kamerasında ve ekranında da kısacası herşeyinde büyük farklar vardır..

lazertopu

Üye
    Konu Sahibi
yorum için saol da şimdi bu oyun linkini de kar sağlamak için oraya bırakman doğrumu sence

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çin çakması iphone da sadece konuşma yapabilirsin..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
orjinal iphonedeki bütün programları çin malı iphonede çalışmaz sorun yaşarsın bence çin malından uzak dur

rapman

rapman

Üye
yorum için saol da şimdi bu oyun linkini de kar sağlamak için oraya bırakman doğrumu sence
1.o link benim imzam.her yazı yazdığımda çıkıyor.
2.maxicep sitesi benim değil ne kar sağlayabilirim ki ??

sarii123

Üye
arkadaşım sana tavsiyem alma ben çin malı iphone aldım bi şarjı bitti telefon bidaha açılmadı . Bide arama sorunu oldu. Orjinal İphonedeki hiç bir programı desteklemiyor. dokunmatiği iphone kadar hassas değil tırnakla basınca anca işliyor benden sana tavsiye :megafon:

evrenahmet

Üye
orjianlindeki ozellikler çin malında olsa bu alete ne dıye cuvalla para verelim ena zında ikisinde gormusundur eline alınca kaliteyı farketmisindir

gagabm

gagabm

Üye
apps store falan yok telefonda gozuken pek cok sey kullanilamaz

cc4567

Üye
aradaki fark ucak gemisi ile bisiklet gibi.

atakax

atakax

Üye
ne benzerliği var demen lazımdı onunda cevabı bazıçin malları için dış görünüşü olur okadar

bad_boys6187

Üye
çakma veya orjinali nasıl ayırt ederiz kutusunu açmadan ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt