K700i Ye Msn Kuran Varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lynx87

Üye
    Konu Sahibi
K700i Ye Msn Kuran Varmı
k700i ye msn nasıl kurdunuz bana yardım ederseniz sevinirim ben kurdum ama çalışmıyo

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Forumlarda arama yaparsanız , daha önce geçmiş olsa gerek.

gurcan38

Üye
cep telefonundan wap.ceptemsn.com a gir. oradan indiriyorsun ben indirdim. s700 de kullanıyorum gayette güzel arkadaşım

Cdr-6

Üye
arkadaşım al sana msn programı bende de k700i var.bende bunu kullanıyorum ve gayet memnunum yükledim ve direk çalıştı hiçbi ayar gerektirmedi.

linke tıkla.dowland bölümünden jad.vejar dosyalarını indir.ve zip halinde jar ddosyasını telefona at

kraling

Üye
Çok saol kardeşim ben denedim oluyo.Yalnız JAR file (imhere.jar) bu dosyayı indirin.

asicocuk0671

Üye
ya ben indiremedim bunu nasıl yapcaz

--------------- Ekleme ---------------

paralı herhalde ne bu böyle yaw a.q

manga140

manga140

Üye
Ben indirdim jar dosyasını sonra telefona attım Açtım bi yazı çıktı Karşıma Ok dedim sonra İnternete Bağlanmak istiyormusun dedie eVET DEedim ama sonra çıktım :D

batu41

Üye
ben kurdum girilmiyo tel k700i

djmj

Üye
yardım etsin biri delircem benim telde k700i yükledim olmadı

mesajlarınızı bekliyorum

sussssssss

Üye
benim telde k700i ama olmuyoo

yükledim bi yazı çıktı ok dedim sonra internete gönderilmesine izin ver dedi bende ver dedim sonra bi kaç kere %45 e kadar doldu sonrabi yazı çıktı help ve ouit çıktı delircem yaa nie olmuyo

speedysoner

Üye
arkadaslar ben k700i yi yeni alcam yapılıyo mu gerçek ten msn acaba :d

zafeer

Üye
k700i ye msn nasıl kurdunuz bana yardım ederseniz sevinirim ben kurdum ama çalışmıyo

tek yolu benim yaptığım galiba ilk once kanka msn yi indir sonra sony nin resmi sitesine üye ol ordan ayarları gondert tele bu kadar tmm hadi kolay gelsin

serberus53

Üye
hgh

qbraaa-bbb

Üye
off ****. bole işinn hçbiri olmuo boku bokunaa indiriouzz bişiLEr:@

kazovix

Üye
ya ben indirdim eyvallah ama sms gönder diyor bende tamam diyorum ama sonrada basarısız diyor kapanıyor...bende k700i kullanıyorum... ALLAH aşkına yardım edin lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt