Photoshop Türkçe Yama indir

Sponsorlu Bağlantılar

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
rica

senol182

Üye
arkadaşlar size photoshop cs4 mukemmel proğram sizin için hazır hale getirdim versıyon numaraları ile uğraşmayın tıkla ve yukle link bu

xxx678xxx

Üye
Çok özür dilerim: '(18 + bir erkek Akşam okulan gelir gelmez bilgisayarı açmış. bilgisayar açılır Açıl açılmaz''annen öldü''demiş. diger odaya bakınca annesi ölü bulunmış.annesini şeytan isirmış bilgisayarada şeytan girmiş eger senin annenim ölmesini istemiyorsan bunu 15 yere paylaş özür ilerim mecburum: '(

hknca__99

Üye
teşkür ederim eline sağlık

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
fatih sende bunun 2o1o sürümü varmi?

Crixus07

Crixus07

Üye
arkadaslar bence ındırmeyın turkce yamayı.her yerde ıngılızce anlatımı var onun ıcın turkce yama pek ıse yaramaz

fantastic45

Üye
ya bende indiremedim bu fotoshop prgramini ;(

hale_607

Üye
Fatih[Sag0]HiphoP;913915' Alıntı:
Photoshop Türkçe Yama
Photoshop Türkçe Yama indirip photoshop programınıza yükleyin ve ardında fotomontaj ve resim düzenlemekte sınır tanımayan programınız photoshopu Türkçe olarak kullanın. Photoshop Türkçe Yama indirerek menülerin içeriğini daha iyi kavrayabilecek ve Photoshop programını Türkçe kullanmanın tadına varacaksınız. Photoshop Türkçe Yama sizlerin photoshop kullanımınıza büyük kolaylık getirecek bir yamadır.
Photoshop Türkçe Yama
Sürüm
9.0
Boyut
824 Kb
Dil
Türkçe
Lisans
Bedava

Photoshop Cs2 yani 9 sürümü için sizlere sunduğumuz photoshop Türkçe yama eklentisini photoshop programınızın içerisine eklemeniz gerekmektedir. Photoshop Türkçe yama indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.
ya ben nasıl yükleyecem bir türlü bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

:ah:ah:ah:ah
nasil yükleyeceğim bana yardım eder misin yapamadım

ya ben nasıl yükleyecem bir türlü bulamadım

casper659

casper659

Üye
tesekkurler sagol deneyecegim

ozixozi

Üye
yha bu telefon için midir?

'yesim'

Üye
bu tam sürümmü.. off yaa kafam karıştııı :hmmm :ağlarım:

mustafa286

mustafa286

Üye
güzel bir paylaşım.ARKADAŞIM BANADA ADOBE PHOTOSHOP 7.0 TÜRKÇE YAMA LAZIM NETTE GEZİNDİM EPEY BİR SAYFA AMA HEPSİ SİLİNMİŞ LİNKLER KIRIK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Üst Alt