nokia 5800 ve samsung star wi-fi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 ve samsung star wi-fi
nokia 5800 xpres ile samsung star arasındakı farklar nelerdır yanı 5800 şuan 432 tl samsung star ıse 340 tl bıldıgım kadarıyla tum ozellıklerı aynı ancak bu kadar buyuk fark olması sebebı nedır tamam nokia kalıtelı ancak teknık olarak bır farkı varmıdır...

gemlikua96

gemlikua96

Üye
nokia 5800 xpres ile samsung star arasındakı farklar nelerdır yanı 5800 şuan 432 tl samsung star ıse 340 tl bıldıgım kadarıyla tum ozellıklerı aynı ancak bu kadar buyuk fark olması sebebı nedır tamam nokia kalıtelı ancak teknık olarak bır farkı varmıdır...

aynılıkla alakası yok çok farkları var en önemlisi 5800 da 3g, flaş ve tabiki smbian işletim sistemi var
yinede bunlar olsa gene fark olur dersen birazda marka fiyatı derim sana :D

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
    Konu Sahibi
yani özellik olarak bir fark yok diyorsunuz samsung bıraz daha kibar ama

didyou

Üye
5800 Teknik açıdan biraz daha ağır basıyor.Kamerasındaki flash,ön kamera,3g,gps,symbian,16 milyon renkli ekran vs.Ancak Star daha klas onu söylemek gerek.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 dan şaşma işletim sistemi ve özellik olarak starı ezer geçer ve tabiki nokia kalitesi heryerden program bulabilirsin

davutcankrks5

Üye
arkadaşım nokianın özellikleri çok güzel gps navigasyon flaş 3g ama dokunmatiği çok berbat tıklıyosun olmuo fln bide diğelimki oyundan direk aramayı reddetme tuşndan çıkarsan açık kalıyo şarjını yiyio her dosyada öle ekrana dokunup çkcn tuşdan çkamıon ama özellik olarak bn pşman stardan bana göre değilmiş

OğuzcanAbi

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...