Samsung Star ile Facebookta Video İzleme..........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star ile Facebookta Video İzleme..........
evet en sonunda facebookta video izleme olayı başlamıştır..ancak ilk önce videoyu download ediyor ondan sonra videolarımdan izleyebiliyorsunuz..tabiki bunun için snaptu kullanmanız gerekli..

burdan :

cepten indirmek için : m.snaptu.com

• Beğen
Tepkiler: yalcin47

Scofield™

Scofield™

Üye
indirmeden izlemenin yolu lazım kardeş ama yinede sağol

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
kivana

kivana

Üye
eline sağlık ... sanıyorum 3-4 aya kadar tüm sorunlarımızı çözmüş olacağız ;)

kefeli61

kefeli61

Üye
kontur yıyo mu

Scofield™

Scofield™

Üye
Yaw kardes ben face ye girdim ama bilmediğim bi hata verdi hamdolsun inglzcm de iyi ama hatayıda bi türlü anlayamadım...:hmmm

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
    Konu Sahibi
snaptudan face e giriyoruz kulanıcı adımız şifremiz ile facebook sayfamız açılıyor duvarımızda paylaşılan videonun üzerine tıklayınca ztn video linki çıkıyor başlıyor indirmeye bu kadar kolay...

arkadaşlar wirelessten girerseniz kontur yemez...ancak gprs haftalık yada aylık paketiniz yoksa kntr yer tabiki videolar gerçek boyutuyla iniyor..wireless kullanın..

SAINT1

SAINT1

Üye
snaptu ciktigindan beri bu var zaten.yani en az 4 aylik bi olay bu.indirmeden izlemeyi bulmak lazim.

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler .

kivana

kivana

Üye
bugün snaptu yu deneme fırsatım oldu ... fakat face e girmek için mail adresim ve şifremi girdikten sonra giriş yap deyince baya bir bekledi bekledi ve bekledi ... baktım beklemeye devam ediyor iptal ettim çıktım prodan ... bunun üzerine bilgımdan face e girim dedim... fakat bilg dan girince hata verdi hata da ingiltereden bir başkasının hesabıma girmeye çalıştığı şeklinde :D evet acaba telefondan snaptu yu kullanarak face e girenler bunu nasıl başarıyorlar ? tam olarak nasıl bir ayar çekmemiz gerekiyor ... bu arada aynı sorunla boltta da karşılaşmıştım ...

SAINT1

SAINT1

Üye
face de gelen o uyarıya tehlikenin farkındayımmı o kişi benimmi ne öyle bişey de devam et.mozat'dan girince de aynısı oluyor.ondan sonra snaptu'dan devam etmeye çalış.çalışacaktır.

kivana

kivana

Üye
face de gelen o uyarıya tehlikenin farkındayımmı o kişi benimmi ne öyle bişey de devam et.mozat'dan girince de aynısı oluyor.ondan sonra snaptu'dan devam etmeye çalış.çalışacaktır.

sağolasın en kısa süreçte deneyeceğim ;)

punqermojo

Üye
bugün snaptu yu deneme fırsatım oldu ... fakat face e girmek için mail adresim ve şifremi girdikten sonra giriş yap deyince baya bir bekledi bekledi ve bekledi ... baktım beklemeye devam ediyor iptal ettim çıktım prodan ... bunun üzerine bilgımdan face e girim dedim... fakat bilg dan girince hata verdi hata da ingiltereden bir başkasının hesabıma girmeye çalıştığı şeklinde :D evet acaba telefondan snaptu yu kullanarak face e girenler bunu nasıl başarıyorlar ? tam olarak nasıl bir ayar çekmemiz gerekiyor ... bu arada aynı sorunla boltta da karşılaşmıştım ...
aynen onun bir benzeri bana oldu ama ingilteredeki gibi degil bu aralar face kafayı yedi galiba herkezde ayrı bir sorun oluşuyor :)
Bende bizim yan binada kuzenerin evden faceme girdim çıktım aradan 1 gün geçti diyo çıkış dedim tam adımı yazıyorum diyo senın face birden açılıyo dio acaba nedendir bu ?

ilo53

ilo53

Üye
gusel ama baya uzun suruyor ındırmesı pc daha ıyı bırde cok sarj gıdıyo vıdeo ındırınce

dodgy17

Üye
arkadaşlar cuma günü star wifi. alıcam.. kullananlar lütfen yardımcı olsun.... wifiyle nete girip video izleyemedikten sonra pek bi işe yaramaz gibi geldi... lütfen yardımcı olun... facede bilgsyrdan bağlanmış gibi hareket edebiliyormuyuz toksa video falan izleyemedikten sonra 0.face e benzemesin :((( lütfen kullananlar bir şekilde halletmiş olsun buna göre cuma gününe kadar fikrim deişe bilir birde hareket sensörü netteyken etkilimi... ? şimdiden teşekkürler....

kivana

kivana

Üye
arkadaşlar cuma günü star wifi. alıcam.. kullananlar lütfen yardımcı olsun.... wifiyle nete girip video izleyemedikten sonra pek bi işe yaramaz gibi geldi... lütfen yardımcı olun... facede bilgsyrdan bağlanmış gibi hareket edebiliyormuyuz toksa video falan izleyemedikten sonra 0.face e benzemesin :((( lütfen kullananlar bir şekilde halletmiş olsun buna göre cuma gününe kadar fikrim deişe bilir birde hareket sensörü netteyken etkilimi... ? şimdiden teşekkürler....

iphone en güzeli elbette :D
facede video izleyememe bu telefona özgü değil facein mobil sitesi zaten buna izin vermiyor ama bu konu yardımıyla izlenebilir ... ayrıca youtube gibi sitelerden de video izlemenin yolları forumda anlatıldı ... nokia da xpress music bu telefon ayarında fakat kullanım , görsellik açısından star daha iyi ... yine de son karar sana kalmış :)

DeaDZooM

DeaDZooM

Üye
sadece stardamı ? lindy de falan olmazmı ?

barmen_red

barmen_red

Üye
sanaptu indirmeyede gerekyok zaten kendi browser inde böyle bişi var ne alaka

Hayalet__27

Hayalet__27

Üye
Denemek Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt