{50. Türkçe Çeviri} Nokia Image Exchange v1.02(11) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
{50. Türkçe Çeviri} Nokia Image Exchange v1.02(11) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA
Nokia Image Exchange v1.02(11) S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Nokia Image Exchange bir görüntü tarama, eğlenceli ve kolay bir şekilde resimlerinizi paylaşabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama içindeki resim galerisi iyi bir paylaşım ve web hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Nokia Image Exchange cep telefonunun etkinliğini kullanarak her zaman veri bağlantısı ve sosyal ağ için destek verebilir.

Nokia Image Exchange'in Nokia S60 cihazlar için hızlı ve bağımsız bir görüntü galerisi vardır. Zaman çizelgesi üzerinde kişilerin resimlerini görebilir, favori resimleri gösterebilir, desteklenen cihazlar üzerinde görüntü otomatik olarak dönebilir.

Açıklama: MaxiPDA Çeviri Grubumuzun 50. Türkçe Uygulamasıdır. Yoğun istek aldığımız bir uygulamaydı ve 50. uygulama olarak sunmaktan gurur duyarız. Uygulamanın %95'lik metni exe'dedir, bu yüzden bazı kelimelerde kısaltma kullandım ya da direkt İngilizce olarak bıraktım. İyi kullanımlar...

Türkçe Çeviri Depressionize tarafından yapılmıştır.

Konuda soru sormadan önce mutlaka okuyunuz. http://www.maxicep.com/symbian-s60v...enler-son-guncelleme-16-06-2010-a-334478.html

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ali.oren, MEHMET ÇİFTÇİ, dengesizx ve 35 diğerleri

alp047

alp047

Üye
çok teşekkür ederim bende bu programın türkçesini ne zamandır bekliyordum birkaç arkadaştan istedim ama çeviride hata verdiği için tamamlayamamıştılar bu büyük başarıyı sizlerden sabırsızlıkla bekliyoruz ellerinize kollarınıza emeğinize sağlık çevirilerinizin devamını dilerim

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Godfather

Godfather

Üye
Eline sağlıık abi :)

Aziz™

Üye
eline sağlık kardeşim.başarılarınızın devamını dilerim.daha nice 50. çeviri yapmanız dileğiyle..:)

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Teşekkürler Aziz :)

alp047

alp047

Üye
ellerine sağlık emeğine sağlık çok harikasınız ne güzel bir çeviri olmuş sonunda türkçeside oldu Allah emeğini boşa çıkartmasın yaptığın çeviri gibi Allah senin kalbini dünya meşgalelerinden kendi zikrine çevirsin

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
ellerine sağlık emeğine sağlık çok harikasınız ne güzel bir çeviri olmuş sonunda türkçeside oldu Allah emeğini boşa çıkartmasın yaptığın çeviri gibi Allah senin kalbini dünya meşgalelerinden kendi zikrine çevirsin

Rica ederim, iyi kullanımlar.:oke:

Yusuf_EMRE

Üye
eline sağlık kardeşim

haltie

haltie

Üye
teşekkürler arkadaşlar.:oke:

programı kurdum eğer program önceden kuruluysa arkadaşlar onu uygulama yç,öneticisinden kaldırın güncelleştirme hatası alabilirsiniz.:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ellerinize sağlık arkadaşlar. Nice 50. Türkçe çevirilere... :)

nabusta

Üye
eyvallah bilader keşke benim telefonumda bu programları çalıştırsada bende kullanabilsem.inşallah daha binlerce 50. çevirinizi yaparsınız gözlerinden öpüyorum:op:

jeki01

jeki01

Üye
çok güzel paylaşım.
kullanıyorum ama ingilizceydi.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

berdus_35

Üye
tesekkürler

jeki01

jeki01

Üye
eski versiyonu kaldırmak istiyince
uygulama kaldırılamıyor. hatası verdi ama bir kaç denemeden sonra kaldırıp yeni versiyonu yükledim.
teşekkür ederim.

chilqan

Üye
bu program nokia 6280 modeli için uygun mudur?
acil cvp yazarsanız sevinirim çok acil ....

ungood20

ungood20

Üye
emeğinize sağlık maxi

punqermojo

Üye
teşekkürler

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler

Üst Alt