MP3 çalma devri bitti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MP3 çalma devri bitti!

Bundan böyle cep telefonlarına MP3 indirmek, şarkıları istenilen cihaza taşımak ve doyasıya dinlemek serbest, tabii MP3'ü Turkcell dijital ile edinirseniz

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Türkiye’de ilk kez cep telefonlarına MP3 indirme hizmeti vermeye başlayarak yasal dijital müzik alanında yeni bir dönemin kapılarını açtı. Turkcell’liler ömür boyu sahip olacağı MP3 formatındaki şarkıları ister bilgisayarlarına, isterlerse MP3 çalarlarına taşıyıp sınırsızca dinleyebilecek ve diledikleri kadar CD’ye yazabilecek.
Türkiye’de ilk defa cep telefonlarına MP3 indirme hizmeti veriyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar şunları söyledi:
“Turkcell 2005 yılında başlayan yasal dijital müzik serüveni boyunca birçok ilke imza attı, 2.5 milyon şarkılık Türkiye’nin en büyük dijital müzik kataloglarından birini oluşturdu. Bu süreçte meslek birlikleri, yapımcılar ve sanatçılarla iş birliği yaparak telif sahiplerinin değer zincirinde yer almasını sağladık, korsanla mücadeleye önderlik ettik, sektörün büyümesinde öncü rol üstlendik. Bunu yaparken müşterilerimize de her platformda en iyi müzik deneyimi yaşatmayı hedefledik. Bugün müşterilerimize dijital müzikte sınırların kalktığını ve cepte MP3 hizmeti başlattığımızı müjdeliyoruz. Artık MP3 ‘çalma’ dönemi sona erdi, Turkcell’le özgürleşen yasal dijital müzik dönemi başladı.

(habertürk)

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Ne Güzel İyi Olmuş Fazla Okuyamadım Peki Bu Paralımı Cihazı Demiyorum Şarkı İndirmek ? =>> :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
İyimiş

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
paralıdır büyük ihtimal internet paketlerine üye olanlara ayrıca mp3 indirmek için bir şeçenek sunulur varsayım tabiki bu ama bevada olması imkansız tabikide

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
30 tl yükleyen genç tarifelilere 5 şarkı ücretsiz ayrıca yanılmıyosam aylık 3tl ye 25 şarkı ücretsiz bi kampanya daha var

Revengeful

Emekli Yönetici
vallah ben internetten indirmeye devam etmeyi düşünüyorum :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ağız alışkanlığından bazen bende her söze vallaha diye başlarım:D

Tuba

Tuba

Üye
3 liraya 25 şarkıda olsa kimse para vermez diye düşünüyorum...
turkcell işine gelmeyen bişey yapmaz...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Zaten hep hediye veriyor yakında bedava yapabilir:D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi vodafonea aylık sınırsız neti 8 tl yapmış türkcell in şarkıları bedava yapması devede kulak kalır

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bedavada yapsa kimin umrunda internette indırım yapmalı biz aylık 1 gb interneti 34 tl ye alıyoruz:off:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmet abi Vodefonea Sizi Çağırıyor duymuyormusun :d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Onuda denedim pek tatmin edici bulmadım açıkcası ben ilçede yaşıyorum ondan mı acaba:hmmm turkcel çok hızlı bir mùddet daha sömürülmeye devam:D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğrudur abi benim bulundugum bölgede turkcell de hızlı vodafonea hızlı ama numarayı vodafonea ya taşıdıktan sonra bayağı bir faydasını gördüm

Tuba

Tuba

Üye
Abi vodafonea aylık sınırsız neti 8 tl yapmış türkcell in şarkıları bedava yapması devede kulak kalır
haklısın...

Bedavada yapsa kimin umrunda internette indırım yapmalı biz aylık 1 gb interneti 34 tl ye alıyoruz:off:

acaba turkcell.com.tr ye şikayet istek bölümüne bi öneri yazsak mı... :hmmm

Onuda denedim pek tatmin edici bulmadım açıkcası ben ilçede yaşıyorum ondan mı acaba:hmmm turkcel çok hızlı bir mùddet daha sömürülmeye devam:D

belki çok az vardır ama genelde merkezde de aynı problem oluyor...
bide yakınlarda baz istastonu yoksa ondan olabilir...
O yüzden turkcell...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Baz istasyonuda var aynı turkcel gibi ama vodafon çok yavaş geldi bana şikayet etsek ne olcak milyonlarca şikayet gitmiştir eminim

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haklısın...

acaba turkcell.com.tr ye şikayet istek bölümüne bi öneri yazsak mı... :hmmm

belki çok az vardır ama genelde merkezde de aynı problem oluyor...
bide yakınlarda baz istastonu yoksa ondan olabilir...
O yüzden turkcell...

Turkcell İn son Kozu şimdilik Ağının Kuvvetli Oluşu bazı bögelerde tek çeken Turkcell bu eşitlenirse Çok daha kullanıcı kaybediceğinden eminim şikayeti pek dikkate alıcaklarını sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt