BihteR Öldü arkaDaşLaR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
BihteR Öldü arkaDaşLaR
:ağlarım::ağlarım:ÖLldü ya oF kendini Öldürdü Ne güzel devam ediyodu ilişkileri birazdan biter dizi Sonunu koyarım :ağlarım::ağlarım:Geçmiş OlsuN beşirde gitmiş Behlülde sakal bırakmış

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehefirdevse ıvme indi hıc tahmın etmıyodum sevmezdı bihteri

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Gömün gitsin..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
o diziyi hiç izlemedim o yüzden bana dokunmayan yılan bin yaşaşın

Aksi

Aksi

Üye

ne desem bılemedım :D

Revengeful

Emekli Yönetici
herkes kendi yoluna

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hala btmedı :/

bolsu1

Üye
elazıgda 3 askerımız sehıt omusken sızın yorumladıgınız konuya bakın ya.....:nono::nono::nono:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
elazıgda 3 askerımız sehıt omusken sızın yorumladıgınız konuya bakın ya.....:nono::nono::nono:
onların yeri aynı bununla kıyaslanamaz bıle asıl senin yazıpta yaygara cıkarmana gerek yok..
herkes yasadıgı acının üzüntünün ne oldugunu kendı bılıyor yada vatan sevgısını foruma yazsak ne fayda

bolsu1

Üye
acıları acımız cunku acılar paylastıkca azalır...senden bu konu hakkında daha duyarlı olmanı beklerdım..ve tum forum dakı arkadaslarımın....

Aksi

Aksi

Üye

sımdı gördum
Allah rahmet eglesın tabıkı. Cok uzuldum bı asker ablası olarak.
Ama Bu konu ıcın ayrı bı yrde yorumlarımızı zaten yapıcaz.
Burda bunu konusmak bıraz tuhaf kacar..Kımse sehıtlerımıze sevınmıyor..
Neyse..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
acıları acımız cunku acılar paylastıkca azalır...senden bu konu hakkında daha duyarlı olmanı beklerdım..ve tum forum dakı arkadaslarımın....
ben gayet duyarlıyım suan gıt deseler her Türk askerı gıbı canımı vermeye hazırım lafta deıl ama..sadece senın konuya gırıs seklın yanlıstı..arkadasın dedıgı gbı bu konu hakkında olsa neyse herkes diziden konusurken sehıt vermısız sızın yaptıgnz seye bak değişin yanlıstı..yoksa herkes duyarlı bu konuda emin ol..
vatan sevgısı ınsanın ıcındedır hersey yazarak anlatılmaz

barancell

Üye
Bihter.........:off:

--------------- Ekleme ---------------

Ölmememliydin bitmemeliydi

Love Prince

Love Prince

Üye
zaten sevmezdim bihteri :D nihalede uyuz olurdum beşire yazık oldu içine ata ata gitti, firdevse mustahaktır behlül de kendisi kaşındı :D

qüLcan

Üye
Ayh öLsün yha öLenLe öLüne0mu sanki ßihter miş sanki çqda muhim di

zibidi39

zibidi39

Üye
o dzıde tek sewdıgım ınsan besırdı zaten ıslemem etmem ama dedıklerınıze gore besırde olmus ya beşir nasıl oldu brısı anlata bılırmı yada olum sahnesının vıdeosu falan yokmu?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
oleeyy kurtulduk bu filimden bihterle behlül yan yana geldigi zaman başka şeyler oluyodu :ehe

minoo

minoo

Üye
süper bi son :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt