5800 web tarayıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
5800 web tarayıcı
telefonumda opera mobile kullanıyorum. Kendi tarayıcısı ztn sayfa yüklerken saç baş yoldurtuyor. Opera miniyi kullanmak istemyrm. Sky fire açılmıyor. Acaba iphone da kullanılan safari web tarayıcısının 5800 için yani symbian s60 v5 içn ( diğer adıyla symbian os v9.4) olan versiyonu warmı? Yada skyfire ı nasl kullanablrm yardm edersenz sewnrm.

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess ve imperio81

unalresul

unalresul

Üye
opera mini yi kullanmanı tercih edrim çok hızlı aslında.5800 için safari hakkında da bir bilgim yok ama skyfire yi aşağı da ki linkden indirip içindeki metin belgesini okuyup çok kolay bi şeklde kurabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess

_Axaraylı_

Üye
kardeşim aynı sorun bendede oluyor arkdaşlar bi yardım

haltie

haltie

Üye
skyfire çözümleri sitede mevcut istersen verebilirim adresi,s60v5 için safari yok maalesef skyfire en iyisi

• Beğen
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Evet bende de aynı sorunlar var skyfire açılmıyor opera mobile kullandım çok yavaş ama WEBSIN yazdım 7048'e gönderdim, telefonunuz webşın uyumlu değildir isterseniz opera mini ücretsiz türkçe sürümünü indirebilirsiniz yazıyordu onu indirdim. (opera mobile değil opera mini) şimdi bu mesajı bile oradan yazıyorum gayet de hızlı yani.

• Beğen
blueman061453

blueman061453

Üye
opera gayet iyi çalışıyor skyfire türkiye ambargosundan dolayı sıkıntılı V51 ile daha da kullanımı kolaylaştırılmış operanın indireceniz yer ovi mazası olsun tabi telinizde internet paketiniz varsa.
Saygılarımla...

• Beğen
ErraynN_

ErraynN_

Üye
bolt guzel bak resımlerı kalıte

• Beğen
gassa

gassa

Üye
arkadaslar bende her ikiside mevcut ve kullanabilyorum operanin tek sikintisi video tv radyo vb uygulamalari calistirmiyor onun icin skyfire den sasmayin diyorum

• Beğen
kartal158

kartal158

Üye
safari yi bn çok uzun araştırmalar sonunda bulmuştum ama link hatırlamıyorum :(

Barbo2

Barbo2

Üye
niye bukadar kötülüyosunuz kendi tarayıcısını kapatın javascip.. alın size süper hızlı tarayıcı skyfire zaten çalışmıyor kendi browseri çok hızlı 5800ın javayı kapatınca veri kaybıda oluyor daha ekonomik

--------------- Ekleme ---------------

telefonumda opera mobile kullanıyorum. Kendi tarayıcısı ztn sayfa yüklerken saç baş yoldurtuyor. Opera miniyi kullanmak istemyrm. Sky fire açılmıyor. Acaba iphone da kullanılan safari web tarayıcısının 5800 için yani symbian s60 v5 içn ( diğer adıyla symbian os v9.4) olan versiyonu warmı? Yada skyfire ı nasl kullanablrm yardm edersenz sewnrm.

Kendi tarayıcısı zaten safari 7.2 arkadaşım

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt