Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
24 haziran 2010 kuponu iddaa tahmin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hkn's
Üye
Konu Sahibi
24 haziran 2010 kuponu iddaa tahmin
149:Paraguay-Yeni Zellanda:1 150:Slovakya-İtalya:Alt 151:Kamerun-Hollanda:Alt 152animarka-Japonya:ilk yarı 0
haltie
Üye
güzel kupon olmuş sadece paraguay yeni zelanda zorlar bakma italya maçına
30 tl çok olmuş. Kupon çok kıl gibi duruyor bana kalırsa hem paraguaya oynamışsın hem ıtalya alt olur demıssın Paraguayın gol bulması Italya'yı dahada gaza getırecektır cunku yenerse bır ust tura cıkıcak. Ben Italya macına dırek 2 vermıstım 1.40 orandan. Bana kalırsa Italya bu maçta patlama yapacak umarım alt bıter ve alır. (sonu Fransa gıbıde olabılır) .Ayrıca Danımarka maçınada 1 vermiştim Danimarka alırsa 45 lira gelicek
Not: Pirlo'nun sakatlığı bitti ve bu maçta forma giyecek ...
gokberkgovercin
Üye
Danimarka - Japonya maçından yatacak bence
İtalya'dan ümidim yok ama Pirlo döndü belki o yüzden organize olabilirler biraz daha.
Hkn's
Üye
Konu Sahibi
bekleyip görelim italya durur durur bugun ben sırf alt verdım die patlama yaparsa şaşırmam
Topal Sinek
Üye
İtalya maçı bitti 3-2 . Maç hakkında ne desek boş ilk yarıda hiç bir şey sergileyemeyen italya son dakkkalarda artiz olmaya basladı ama neye yarar slovakya bu . İlginç ya herifler taçtan dandik bir gol yiyor ve turnuvadan eleniyor olucak iş değil
Hkn's
Üye
Konu Sahibi
aynen ya 70e kadar gol yok ıtalya gıbı 1 takım tastan gol yıyor olacak sey degıl saglık olsun fransadan sonra italyada elendi
Topal Sinek
Üye
İspanya'da elenirse şaşmam (biraz fazla uçuk bir düşünce mi oldu ne )