24 haziran 2010 kuponu iddaa tahmin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
24 haziran 2010 kuponu iddaa tahmin
149:Paraguay-Yeni Zellanda:1
150:Slovakya-İtalya:Alt
151:Kamerun-Hollanda:Alt
152:Danimarka-Japonya:ilk yarı 0

haltie

haltie

Üye
güzel kupon olmuş sadece paraguay yeni zelanda zorlar bakma italya maçına :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu kupon tutar

Revengeful

Emekli Yönetici
Maşallah :D

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
umarım tutar.30 tl bastım :)

30 tl çok olmuş. Kupon çok kıl gibi duruyor bana kalırsa hem paraguaya oynamışsın hem ıtalya alt olur demıssın :hmmm Paraguayın gol bulması Italya'yı dahada gaza getırecektır cunku yenerse bır ust tura cıkıcak. Ben Italya macına dırek 2 vermıstım 1.40 orandan. Bana kalırsa Italya bu maçta patlama yapacak umarım alt bıter :D ve alır. (sonu Fransa gıbıde olabılır) .Ayrıca Danımarka maçınada 1 vermiştim Danimarka alırsa 45 lira gelicek :D

Not: Pirlo'nun sakatlığı bitti ve bu maçta forma giyecek ...

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Danimarka - Japonya maçından yatacak bence :hmmm
İtalya'dan ümidim yok ama Pirlo döndü belki o yüzden organize olabilirler biraz daha.

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
bekleyip görelim italya durur durur bugun ben sırf alt verdım die patlama yaparsa şaşırmam :)

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
:D İtalya maçı bitti 3-2 . Maç hakkında ne desek boş ilk yarıda hiç bir şey sergileyemeyen italya son dakkkalarda artiz olmaya basladı ama neye yarar slovakya bu :D. İlginç ya herifler taçtan dandik bir gol yiyor ve turnuvadan eleniyor olucak iş değil :allalla:

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya 70e kadar gol yok ıtalya gıbı 1 takım tastan gol yıyor olacak sey degıl saglık olsun
fransadan sonra italyada elendi

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
İspanya'da elenirse şaşmam :ehe (biraz fazla uçuk bir düşünce mi oldu ne :naughty:)

berckay

Üye
kazanmak içn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt