5800 youtube girilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercansaim

Üye
    Konu Sahibi
5800 youtube girilmiyor
Arkadaşlar selam.DNS ve host olayını denedim.kesinlikle açılmıyor youtube.dns adresibi modeme dahi girdim ama bir sonuç yok.sayfa bembeyaz kalıyor.nbaşka bir çözümünüz var mı?:bilmm

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Youtube Artık girilen 44 Dns kodlarınıda yasakladı. Artık youtube yok

sercansaim

Üye
    Konu Sahibi
pc den sorunsuz girebiliyorum ama youtube a.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
arkadaşlar ben girebiliyorum Youtube a hem wireless ten hemde şebeke den. Kullandığım DNS adresleri :

88.248.155.141
88.248.155.142

sercansaim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben girebiliyorum Youtube a hem wireless ten hemde şebeke den. Kullandığım DNS adresleri :

88.248.155.141
88.248.155.142

bu da olmuyor maalesef.başka bir işlem yaptın mı cihaza dostum?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
bu da olmuyor maalesef.başka bir işlem yaptın mı cihaza dostum?

Hayır başka hiç bir işlem yapmadım fakat ben youtube programı ile giriyorum diğer türlü normal browser dan girmiyor zannediyormuşum. kendi browseri ilede giriyor arkadaşlar .

FHRoZeN arkadaşımın verdiği linki ile telefonun browseri ilede girebiliyorsunuz.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Hayır başka hiç bir işlem yapmadım fakat ben youtube programı ile giriyorum diğer türlü normal browser dan girmiyor zaten.

88.248.155.141
88.248.155.142 Senin DnsLer ile Telefonun Kendi Web Tarayıcısından Girebilirsin ...

www. youtube. com/?nomobile=1

Yukarda Vermiş Olduğum Linki Bitişik Yaz Videodaki Gibi Giriş Yap Kolay Gelsin ...

eerdogan85

eerdogan85

Üye
88.248.155.141
88.248.155.142 Senin DnsLer ile Telefonun Kendi Web Tarayıcısından Girebilirsin ...

Yukarda Vermiş Olduğum Linki Bitişik Yaz Videodaki Gibi Giriş Yap Kolay Gelsin ...

Valla şimdi denedim girmiyor malesef.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Şebekedenmi girdin yoksa wifi ilemi ?

Wifi'den girdim :) Kontorüm olsaydı kız arkadaşıma msj çekerdim :) neyse Kendi Web tarayıcısıyla

bununla giriyordum Dns adresleri değişince girememeye başladım senin dns adreslerini gördüm 88.248.155.141
88.248.155.142

yazdım girdi :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
88.248.155.141

Video güzelmiş :ehe

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Wifi'den girdim :) Kontorüm olsaydı kız arkadaşıma msj çekerdim :) neyse Kendi Web tarayıcısıyla

bununla giriyordum Dns adresleri değişince girememeye başladım senin dns adreslerini gördüm 88.248.155.141
88.248.155.142

yazdım girdi :)

Tamamdır bende şebekeden girdim wifiden girememişti meğerse şebeke nin DNS i bu şekildeymiş wifininkini ayarlamamışım :D onada aynı DNS i yazınca oldu . Teşekkürler

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Tamamdır bende şebekeden girdim wifiden girememişti meğerse şebeke nin DNS i bu şekildeymiş wifininkini ayarlamamışım :D onada aynı DNS i yazınca oldu . Teşekkürler

:) güle güle kullan ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt