5230 Telefonu Geniş Yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
5230 Telefonu Geniş Yardımı
evet arkadaşlar ben dün nokia 5230 aldım.gayet hoş guzel bir telefon. ama sorunlarım var.

kusura bakmassaız baya bi var yardımı dokunanlkarada içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.
kullanma klavuzu okudum ama orada fazla bir şeya anlatmıyor bildiğimiz şeyler anlatılıyor.

bu telefon hangi oyunları destekler.ve nasıl atacagımı-nasıl yukluyecegımı.(link verirseniz sevinirim )

mesaj gonderemıyorum 1-2 dk sonra gelip başarısız diyor.msj merkezi duzeltılecek ıse oraya nerden gırılıyor.

ayrıca arama yaparken 2 sn sonra cevap yok deyip arama yapılmıyor.ytl var ama yapmıyor.

3G var bu telefonda.ayarları nasıl yapılıyor.nasıl gırılıyor o ayar menusune.

Gps sistemi var.nagivasyon felan filan.ayarları nerden yapılıyor nasıl giriliyr.

suanlık bu kadar arkadaslar yardımı dokunanlara sımdıden tesekkur ederım benı gercekten mutlu edersınız....:oke:

Scofield™

Scofield™

Üye
Tavsiyem servise götür ama benim bildiqim bu tel de 3g yok...?

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Scofield™

Scofield™

Üye
herkes bu telde 3G yok dıyor ama var kutunun ıcınden 3G abonelıgı kuponu cıktı.100MB internet -- 60saat konusma veriyor 1 aylıgına

Yok kardeş baktım heryere 3g yok bu tel de o kupon sadece 3g hızında 100 mb internet hediyesidir...

can_tatar

Üye
3 g goruntu geliyorr ama goruntu gitmiyorr heralde:S

ertun2k

Üye
arkadaşlar bu telefonda 3g var ben kullanıyorum...yok dienlerin bahsettiği konu ise sadece 3g ile görüntü arama konuşama yapamıyosunuz yoksa geri kalan 3g özelliği mevcut var ben mail bile atıyorum bu telefon ile ;)

sallamayok

Üye
selamlar nokia 5230 var fakat bilgisayar usb kablosunu takiyom telefonu gormuyor lutfen yardimci olurmusunuz?tessekurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt