selamunaleykum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
selamunaleykum
merhaba aranıza yeni katıldım bıraz acemıyım de..desemde ınanmayın:ehe
sıteye melodılere bakarken uye olmustum..sonra üye adımı ne sıfremı unuttum gırmedım bir süre derken gmail kutumu karıstırırken bır gıreyım dedım cunku sıfremı hatırlamıstım.
tam gırcem bırde ne olsun hata verdı derken yenı uyelık aldım..:ah
konuları gezerken bır arkadasın konusuna rasladım..destek verıp tesekkür eden herkese tesekkürler tuba_erva vs vs...dedım bu benım profıl ve tekrar sıteye gırdım..ortamı cok sevdım:sarıl:
site cok dost canlısı..acıkcası sivri dilli oldugum ıcın cogu sıtede olay yaratan ben burayı cok sevdım..sizi cok sevdım:sarıl:
kendımden bahsedeyım..21 senelik tuba ben..
sınav sıstemınden össden nefret edıyorum..:bann:okey oynamayı sevıyorum bırde matematıgı =)
sımdılık bukadar sorularınız gelırse cevaplarım =)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

minoo

minoo

Üye
merhaba aranıza yeni katıldım bıraz acemıyım de..desemde ınanmayın:ehe
sıteye melodılere bakarken uye olmustum..sonra üye adımı ne sıfremı unuttum gırmedım bir süre derken gmail kutumu karıstırırken bır gıreyım dedım cunku sıfremı hatırlamıstım.
tam gırcem bırde ne olsun hata verdı derken yenı uyelık aldım..:ah
konuları gezerken bır arkadasın konusuna rasladım..destek verıp tesekkür eden herkese tesekkürler tuba_erva vs vs...dedım bu benım profıl ve tekrar sıteye gırdım..ortamı cok sevdım:sarıl:
site cok dost canlısı..acıkcası sivri dilli oldugum ıcın cogu sıtede olay yaratan ben burayı cok sevdım..sizi cok sevdım:sarıl:
kendımden bahsedeyım..21 senelik tuba ben..
sınav sıstemınden össden nefret edıyorum..:bann:okey oynamayı sevıyorum bırde matematıgı =)
sımdılık bukadar sorularınız gelırse cevaplarım =)
şeker hoşqeldn :D
sen matrax mı dinliyon yoksamm :eller:
herhnqi bi sorun olursa yrdmcı olmaya çalışırız kuzu hoşqeldn tekrar pınar ben 18 yıllk :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
şeker hoşqeldn :D
sen matrax mı dinliyon yoksamm :eller:
herhnqi bi sorun olursa yrdmcı olmaya çalışırız kuzu hoşqeldn tekrar pınar ben 18 yıllk :D

evet dınlıyodum bır ara cok mu bellı ettım :ehememnun oldum tekrar zaten ılk yardımı sen yaptn profılde bılgı vererek:sarıl:

minoo

minoo

Üye
evet dınlıyodum bır ara cok mu bellı ettım :ehememnun oldum tekrar zaten ılk yardımı sen yaptn profılde bılgı vererek:sarıl:
her zmn yawrum :D
evt belli ettin bn de dnleyiciydm bi aralar anladm :D

Perfect!

Üye
hoşgeldin :D
teğmende oldun nice rütbelere

zibidi39

zibidi39

Üye
hosgeldın tugba bene kendımı tanısıtrayım sıtenın en sıvrı dıllı sureklı ceza puanı yıyenı senınle bı ıkılı olusturursak kımse kovamaz bızı bu forumda cok yalnız kalıodum ıyı ettın geldınde siteye uyelık asman bayaa ezıyetlı olmus
bu arada sınaw sıstemınden nefret edıom ama matematıgı sewıom demısısn nasıl iş bu ya matemetıgı yapan bırı sınaw sıstemını takmaz kı :D

minoo

minoo

Üye
bn de matematiqi çok sewerm ama sınawı sewmiyorum arkadaş farklı şeyler :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
hosgeldın tugba bene kendımı tanısıtrayım sıtenın en sıvrı dıllı sureklı ceza puanı yıyenı senınle bı ıkılı olusturursak kımse kovamaz bızı bu forumda cok yalnız kalıodum ıyı ettın geldınde siteye uyelık asman bayaa ezıyetlı olmus
bu arada sınaw sıstemınden nefret edıom ama matematıgı sewıom demısısn nasıl iş bu ya matemetıgı yapan bırı sınaw sıstemını takmaz kı :D
ben sayısalcıyım matematık hastasyım ama fenı sevmıyorum öyle bsey haftaya fen2den sınava gırcem..yarımaganı söve söve cıkcam:ehe
valla ben uslu durmaktan yanayım ama haksızlık karsısında susamıyorum..bu sıteyı sevdım ya artıstlık yapmam heralde:sarıl:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hoş geldin

minoo

minoo

Üye
aynen :ehe
Halil ve ben de sayısalcıyz malesef :D
27 hazirandaki fen zıkkımını ay pardon fen sınavını bekliyorz :kop2:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ya ama gülceksınız ama ben fen 2 görmedım hayatımda hıc nasıl bısey:ehevalla cıddıyım haftaya kıtapcıgı acmıycam cevap anahtarını önüme alıp doldurcam..e sıkkı genelde oluyomus arastrdım:kop:

Perfect!

Üye

malesef demem ( ben seviyorum )

ama acımasız bi gerçek var lys ... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt